Dos flooder

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
MaxPain
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 04 Ιουν 2010 18:30

Dos flooder

Δημοσίευση από MaxPain » 04 Ιουν 2010 18:45

Γεια σας ειμαι νεο στο φορυμ αυτο και θελο να ροτισο κατι δουλευο με vb8 πολυ καιρο και θα ειθελα να ρωτησο κατι !
εκανα ενα dos με upd tcp αλλα δεν εχει μεγαλο αποτελεσμα :S θα μπορουσα να φτιαξο ενα αποτελεσματικοτερο προγραμα? Visual Basic ολλα τα σχολεια δεχτα αν εχω γραψει ι αυτο που λεο δεν ειναι γι αυτο το φορυμ τοτε να το διαγραψετε :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=OR1hfplV ... re=related

Κώδικας: Επιλογή όλων

if(fConnection.isFlooding) //if connection was flooding server but now passed the check
						{
							fConnection.isFlooding = false;
							_log.info(connection.getInetAddress().getHostAddress()+" is not considered as flooding anymore.");
						}
						fConnection.lastConnection = System.currentTimeMillis();
οριστε ενα code που ανακαληψα :wink:

ευχαριστο :roll:

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης