Mia erotisi gia AS3

ActionScript και Flex Προγραμματισμός

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
ins
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2009 00:16

Mia erotisi gia AS3

Δημοσίευση από ins » 10 Ιουν 2010 22:22

Kalispera paidia,

Doulevw ena site kai tha ithela na looparei ena animation pou ksekinaei apo to frame 100 kai teliwnei sto frame 200 mexri na patithei kapoio koumpi opou tha allazei frame.

Na to kanw kapws etsi??

Κώδικας: Επιλογή όλων

addEventListener(Event.ENTER_FRAME,someFunction);

function someFunction(e:Event):void
{
   if(this.currentFrame==200) {gotoandPlay(100);}
}
Efxaristw!

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

Mia erotisi gia AS3

Δημοσίευση από HeRu » 11 Ιουν 2010 08:23

Η πιο απλή λύση είναι να βάλεις τον κώδικα στο frame 200:

Κώδικας: Επιλογή όλων

gotoAndPlay(100);
Αν θέλεις να το κάνεις δυναμικά (αν αλλάζει το end frame του loop), υπάρχει στην actionscript 3 μια πολύ χρήσιμη undocumented εντολή addFrameScript που προσθέτει κώδικα σε frames. Έχει αυτήν την μορφή:

Κώδικας: Επιλογή όλων

mc.addFrameScript(frame, funcion);
  • mc = Ο στοχος, μπορεί να είναι και this ή κενό, αλλά πρέπει να είναι οπωσδήποτε MovieClip(Όχι spite, shape, graphic etc)
  • frame = Το frame που θέλεις να επηρεάσεις, μείον ένα.
  • funcion = Η function που καλείτε όταν φτάσει σε αυτό το frame.
Οπότε στην δικιά σου περίπτωση είναι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

addFrameScript(200-1, goto100);
function goto100():void
{
gotoAndPlay(100)
}
Ή αν θέλεις να παίζει πάντα έως το τελευταίο frame και μετά να κάνει loop

Κώδικας: Επιλογή όλων

addFrameScript(totalFrames-1, goto100);
function goto100():void
{
gotoAndPlay(100)
}

ins
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2009 00:16

Mia erotisi gia AS3

Δημοσίευση από ins » 13 Ιουν 2010 17:58

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!

Δηστυχως ο κωδικας δεν δουλεψε..

Αναλυτικα αυτο που θελω να κανει ειναι οταν φτανει στο frame 321 να γυριζει στο 163 η στο "labelcompanyloop".

Οταν φτανει στο 540 να γυρναει στο 322 η στο "labelprojectsloop" και παει λεγοντας για 3 ακομα περιπτωσεις κουμπιων..

Ο κωδικας που χρησημοποιω ειναι στο τελευταιο frame 739 και ειναι ο εξης

Κώδικας: Επιλογή όλων

this.player_mc.visible=false;

this.addFrameScript(321-1, goto100);
function goto100():void
{
gotoAndPlay("labelcompanyloop")
}

projects_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, playerLoad);
function playerLoad (event:MouseEvent):void {
gotoAndPlay("labelprojects");
this.player_mc.visible=visible;
}
home_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, home);
function home(event:MouseEvent):void {
     gotoAndPlay("labelcompany");
	 this.player_mc.visible=false;
}
services_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, services);
function services(event:MouseEvent):void {
     gotoAndPlay("labelservices");
	 this.player_mc.visible=false;
}

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

Mia erotisi gia AS3

Δημοσίευση από HeRu » 13 Ιουν 2010 18:10

Αν δεν "εμφανιστεί" το frame στην οθόνη, δεν εκτελείτε ο κώδικας που έχει.

Οπότε είναι καλύτερα να βάλεις όλο σου τον κώδικα στο frame 1 ή να φτιάξεις ένα document class.

ins
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2009 00:16

Mia erotisi gia AS3

Δημοσίευση από ins » 17 Ιουν 2010 15:50

Δηστυχως δεν μπορω να συνεχισω διοτι μου βγαινει αυτο το μηνυμα καθε φορα που παταω test movie...:(

Δουλευω σε imac snow leopard με flash cs4.....Αμα εχει κανεις παρομοιο προβλημα και το ελυσε ας βοηθησει..

TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.
at grsite_fla::MainTimeline/frame2()

ins
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2009 00:16

Mia erotisi gia AS3

Δημοσίευση από ins » 18 Ιουν 2010 18:44

Συμβαινει κατι πολυ περιεργο προφανως...Μετακινησα τον κωδικα καποια frames μπροστα και πλεον δεν εχω αυτο το error ΑΛΛΑ .... οταν προσθετω τον παρακατω κωδικα για να κανει το loop που θελω δεν μπορω να κανω ουτε test movie...Κολλαει το Flash και αναγκαζομαι να κανω force quit.... :hammer:

Κώδικας: Επιλογή όλων

this.addFrameScript(321-1, goto100);
function goto100():void
{
gotoAndPlay("labelcompanyloop")
} 
Να προσθεσω σε νεο layer κωδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

gotoAndPlay ("label");
για να τελιωνουμε??

Sorry αν κουρασα...

ins
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2009 00:16

Mia erotisi gia AS3

Δημοσίευση από ins » 18 Ιουν 2010 19:14

Εβαλα σε νεο layer κωδικα για να κανει το loop (gotoandplay..) και δουλευει... αλλα δεν δουλευει τιποτα αλλο πλεον..εχω απογοητευτει...

Ο κωδικας μου....

Κώδικας: Επιλογή όλων

this.player_mc.visible = false;


home_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, home);
function home(event:MouseEvent):void
{
	this.player_mc.visible = false;
	gotoAndPlay("labelcompany");
}
services_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, services);
function services(event:MouseEvent):void
{
	this.player_mc.visible = false;
	gotoAndPlay("labelservices");
}
projects_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, playerLoad);
function playerLoad(event:MouseEvent):void
{
	gotoAndPlay("labelprojects");
this.player_mc.visible = visible;
}
clients_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, clients);
function clients(event:MouseEvent):void
{
	this.player_mc.visible = false;
	gotoAndPlay("labelclients");
}
:x

ins
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 03 Νοέμ 2009 00:16

Mia erotisi gia AS3

Δημοσίευση από ins » 02 Ιούλ 2010 02:19

File Heru ola ok me to site sxedon teliwse...

ena error exw to #1009 pou varaei se afti ti grammi kwdika i opoia einai mesa sto Playlist.as tou flv player pou exw valei..alla ntaksei tha to vrw pou tha paei..

Κώδικας: Επιλογή όλων

	if (_thumbholder_sp.hitTestPoint(stage.mouseX,stage.mouseY,false)) {


Efxaristo poli

Απάντηση

Επιστροφή στο “ActionScript και Flex Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης