Ζητείται hosting
Συντονιστής: Super-Moderators
Ζητείται hosting
Καλημέρα σε όλους.
Έχω ένα αρκετά δημοφιλές site (3000-5000 μοναδικοί επισκέπτες / ημέρα) και ψάχνω νέα εταιρία για να το φιλοξενήσω γιατί από την παλιά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Θέλω το κόστος να μην ξεπερνάει τα 25-30 ευρώ / μήνα, θα προτιμούσα shared hosting σε όχι πολύ φορτωμένο server
Έχω ένα αρκετά δημοφιλές site (3000-5000 μοναδικοί επισκέπτες / ημέρα) και ψάχνω νέα εταιρία για να το φιλοξενήσω γιατί από την παλιά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Θέλω το κόστος να μην ξεπερνάει τα 25-30 ευρώ / μήνα, θα προτιμούσα shared hosting σε όχι πολύ φορτωμένο server
Ζητείται hosting
Εγώ θα το πω ξάνα και πείτε με διαφημηστή prohoster.gr
Έχω 1 σελίδες εκεί
Είναι γρήγοροι
Καλό Support
Και δεν έχω αντιμετοπίσει downtimes
Στο τέλος πες μας πόσα pm's έλαβες...
Έχω 1 σελίδες εκεί
Είναι γρήγοροι
Καλό Support
Και δεν έχω αντιμετοπίσει downtimes
Στο τέλος πες μας πόσα pm's έλαβες...
Ζητείται hosting
Εγώ είναι η πρώτη φορά που θα απαντήσω σε τέτοια ερώτηση.
Sυνεργάζομαι με την myip.gr μετά απο παρα πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.
Sυνεργάζομαι με την myip.gr μετά απο παρα πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.
Ζητείται hosting
Εγώ θα σου πω με 5000 άτομα / ημέρα να κοιτάξεις dedicated server...
1HOST Υπηρεσίες Φιλοξενίας | Ανανεωμένες υπηρεσίες & υποδομή σε συνδυασμό με εξειδικευμένο support. www.1host.gr

Ζητείται hosting
Dedicated για 5.000;;;;;
Είσαι υπερβολικός νομίζω. Εγώ έχω σε ένα server site με πολλές χιλιάδες επισκέψεις.
Είσαι υπερβολικός νομίζω. Εγώ έχω σε ένα server site με πολλές χιλιάδες επισκέψεις.
Ζητείται hosting
Λιγα είναι τα 5κ για dedicated.
VPS όμως με 1GB RAM (ίσως και λιγο παραπάνω) είναι "must".
Στα 40 euro που τα έχει η eurovps.com (1ο linux vps) είσαι μία χαρά ώσπου να μεγαλώσει η σελίδα σου.
Στα 40 euro που τα έχει η eurovps.com (1ο linux vps) είσαι μία χαρά ώσπου να μεγαλώσει η σελίδα σου.
-
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Ζητείται hosting
Εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από μία εταιρία η οποία μου παρείχε ένα πακέτο απεριόριστο με 2 ευρώ περίπου τον μήνα. Αλλά δυστυχώς έκλεισαν, πλέον καλή επιλογή θα έλεγα ότι είναι το Unmetered πακέτο της Phox, από τιμή και ποιότητα.
Ζητείται hosting
εγώ έχω μια πολυετή συνεργασία με την intechs.gr και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αν θες να δεις και ταχύτητα πάνω-κάτω δεν το 1ο και 3ο link στην υπογραφή μου....
http://www.automotonet.com πραγματικές καταναλώσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όπως διαμορφώνονται απο τους οδηγούς
http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια με ερωτήσεις και απαντήσεις απο τους επισκέπτες
http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια με ερωτήσεις και απαντήσεις απο τους επισκέπτες
- Geobak
- SEM Moderator
- Επικοινωνία:
Ζητείται hosting
Figaro έγραψε:Λιγα είναι τα 5κ για dedicated.
.
+1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες