βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tempo
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 25 Μάιος 2002 16:41
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από tempo » 24 Ιουν 2010 00:35

καλησπέρα,

αυτό που θα ζητήσω είναι αρκετά δύσκολο και θέλει γνώσεις wordpress καθώς και mySQL.

στο blog μου οι χρήστες μπορούν να σχολιάζουν και χρησιμοποιώ το GDStarRating plugin ώστε οι υπόλοιποι χρήστες να μπορούν να πατούν ένα κουμπάκι και να επιβραβεύουν ή να απορρίπτουν το σχόλιο.
Θέλω αν είναι δυνατό να φτιάξω ένα widget που θα μετράει για τον κάθε χρήστη το σύνολο των θετικών και αρνητικών αξιολογήσεων των σχολίων του και θα βγάζει έτσι το σκόρ του.
Για κάθε θετική αξιολόγηση που γίνεται στο σχόλιο ενός χρήστη παίρνει +1 πόντο ενώ για κάθε αρνητική -1 πόντο. Για παράδειγμα ο χρήστης Μπάμπης έχει γράψει 5 σχόλια σε διάφορα posts του blog και τα σχόλια του έχουν αξιολογηθεί ως εξής απο τους υπόλοιπους χρήστες.

σχόλιο 1: 5 θετικές αξιολογήσεις, 2 αρνητικές αξιολογήσεις, δηλαδή 3 πόντοι
σχόλιο 2: 2 θετικές αξιολογήσεις, 1 αρνητικές αξιολογήσεις, δηλαδή 1 πόντοι
σχόλιο 3: 5 θετικές αξιολογήσεις, 8 αρνητικές αξιολογήσεις, δηλαδή -3 πόντοι
σχόλιο 4: 5 θετικές αξιολογήσεις, 5 αρνητικές αξιολογήσεις, δηλαδή 0 πόντοι
σχόλιο 5: 4 θετικές αξιολογήσεις, 1 αρνητικές αξιολογήσεις, δηλαδή 3 πόντοι

τελικά ο Μπάμπης έχει 4 πόντους στο σύνολο.
Αυτό θέλω να γίνεται για κάθε χρήστη και να τους κατατάσει με φθίνουσα σειρά πόντων.

Για να γίνει αυτό εμπλέκονται 2 πίνακες στην βάση δεδομένων του wordpress απο τους οποίους τα στοιχεία που ενδιαφέρουν φαίνονται στην εικόνα που επισυνάπτω.....

αν μπορεί κανείς να βοηθήσει ή να το κάνει και επι πληρωμή, το συζητάμε

*** απο τον 2ο πίνακα μας ενδιαφέρουν (μετράνε) μόνο οι εγγραφές που έχουν cmmthumb. Το σχόλιο 23 του makis@test.gr έχει αξιολογηθεί 1 φορά θετικά, το σχόλιο 26 του makis@test.gr 1 φορά θετικά και 1 φορά αρνητικά άρα ο makis@test.gr έχει σύνολο πόντων 1+1-1=1 πόντο.

ελπίζω να καταλάβατε, αν το περιέγραψα καλά το όλο θέμα...
Συνημμένα
2 pinakes.png
http://www.automotonet.com πραγματικές καταναλώσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όπως διαμορφώνονται απο τους οδηγούς
http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια με ερωτήσεις και απαντήσεις απο τους επισκέπτες

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από Basilakis » 24 Ιουν 2010 01:00

ok an kai ligo diafimisi, alla mias kai se endiaferei...

http://www.wpgreece.gr/jobs

prin kana 2 meres to evgala, kane kai ena post ekei ean den se pirazei :D

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Ιουν 2010 02:27

Το σχόλιο 26 βλέπω έχει 2 αξιολογήσεις όπως έχει και το σχόλιο 23, άρα σύνολο 2 πόντοι.

Αν έχεις ισοβαθμία σε κάποιους τι θα γίνεται με την ταξινόμηση;
Τι στοιχεία θέλεις να βλέπεις στη λίστα κατάταξης πέρα από τη βαθμολογία;

Αν είναι να βάλεις αγγελία θα πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος, στο τι ζητάς για να πάρεις αυτό που θέλεις. Αλλιώς, πες μας που έχεις κολλήσει και ίσως βρεθεί κάποιος να δώσει ένα χεράκι αν μπορεί.

Για αρχή πάρε ένα query που φέρει το email και το σκόρ με φθίνουσα ταξινόμηση για τους πόντους και στις ιστοβαθμίες αύξουσα κατά email.

Κώδικας: Επιλογή όλων

SELECT comment_author_email, SUM(vote) score
FROM TABLE_1 INNER JOIN TABLE_2 ON (comment_ID=id)
WHERE vote_type='cmmthumb'
GROUP BY comment_author_email
ORDER BY score DESC, comment_author_email ASC;

Κώδικας: Επιλογή όλων

mysql> SELECT comment_author_email, SUM(vote) score
    -> FROM TABLE_1 INNER JOIN TABLE_2 ON (comment_ID=id)
    -> WHERE vote_type='cmmthumb'
    -> GROUP BY comment_author_email
    -> ORDER BY score DESC, comment_author_email ASC;
+----------------------+-------+
| comment_author_email | score |
+----------------------+-------+
| makis@test.gr        |     2 |
| john@test.gr         |    -1 |
| vagos@test.gr        |    -1 |
+----------------------+-------+
3 rows in set (0.04 sec)

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Ιουν 2010 13:30

Για μια Quick 'n' Dirty λύση, μπορείς να κατεβάσεις το εξής plugin http://bluesome.net/post/2005/08/18/50/.
To ενεργοποιείς, το βάζεις στη sidebar, βάζεις τον τίτλο που θέλεις και μετά προσθέτεις στο κείμενο τον παρακάτω κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
function QnD_votesRating&#40;$tbl1, $tbl2&#41;
&#123;
  global $wpdb;
  $query = "SELECT comment_author_email, SUM&#40;vote&#41; score FROM $tbl1 INNER JOIN $tbl2 ON &#40;$tbl1.comment_ID=$tbl2.id&#41; WHERE vote_type='cmmthumb' GROUP BY comment_author_email ORDER BY score DESC, comment_author_email ASC;";
  $rset = $wpdb->get_results&#40;$query&#41;;
  $recs = count&#40;$rset&#41;;

  $ret = '';
  if &#40;$recs > 0&#41;
  &#123;
    $ret .= '<table width=\'100%\'><tr><th>#&nbsp;</th><th align=\'left\'>e-Mail</th><th>Score</th></tr>';
    for &#40;$i = 0; $i < $recs; $i++ &#41;
    &#123;
      $ret .= sprintf&#40;"<tr><td>%d</td><td>%s</td><td align='right'>%d</td></tr>", $i+1, htmlspecialchars&#40;$rset&#91;$i&#93;->comment_author_email, ENT_COMPAT, 'utf8'&#41;, intval&#40;$rset&#91;$i&#93;->score&#41;&#41;;
    &#125;
    $ret .= '</table>';
  &#125;
  return $ret;
&#125;

global $table_prefix;
echo QnD_votesRating&#40;
  $table_prefix.'comments',        //&#40;wp_comments&#41; Your comments table
  $table_prefix.'gdsr_votes_log'   //&#40;wp_gdsr_votes_log&#41; Your votes table
&#41;;
?>
Αυτό που ίσως χρειαστεί να αλλάξεις είναι τα ονόματα των πινάκων αντί των 'wp_comments', 'wp_gdsr_votes_log'. Αν δεν έχεις αλλάξει το πρόθεμα των πινάκων από 'wp_' σε κάτι δικό σου, μάλλον θα παίζει όπως είναι.
Τώρα αν θέλεις χρωματάκια, σκιούλες, και πεταλουδίτσες να φέρνουν βόλτα, αρκεί να πειράξεις τον html κώδικα.


[edit]O κώδικας άλλαξε σε κάτι πιο wp like (αλλά αξίσου quick 'n' dirty)[/edit]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dva_dev την 24 Ιουν 2010 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
tempo
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 25 Μάιος 2002 16:41
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από tempo » 24 Ιουν 2010 17:10

ευχαριστώ για τις απαντήσεις (εγώ έλεγα οτι κανεις δεν θα ασχοληθεί)

Basilakis θα βάλω μια αγγελία (ας δω λιγάκι τι μπορώ να κάνω απο εδώ)

dva_dev ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες. Είναι λίγο πολύπλοκο και προσπαθώ να το εξηγήσω όσο το δυνατόν καλύτερα...πάντως απο τις απαντήσεις σου νομίζω ότι μπορείς να βρεις λύση (αν δεν την έχεις βρει ήδη - θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω)

Εξηγώ λίγο καλύτερα: αν παρατηρήσεις στον 1ο πίνακα τα σχόλια 23 και 26 είναι σχόλια του makis@test.gr . Οπότε για αυτόν τον χρήστη η βαθμολογία του θα προκύπτει συνολικά απο τους πόντους που έχει πάρει όπως αυτοί φαίνονται στον 2ο πίνακα (δηλ. ο makis@test.gr έχει λάβει για το σχόλιο 23 δύο θετικές ψήφους (+2) για το σχόλιο 26 μία θετική ψήφο (1) και μια αρνητική ψήφο (-1).
Επομένως σύνολο βαθμολογίας του makis@test.gr απο όλες τις βαθμολογίες σε όλα τα σχόλια του έχουμε +2

Φυσικά αυτό πρέπει να γίνει για κάθε διαφορετικό email που εμφανίζεται στον 1ο πίνακα και να ταξινομηθούν με βάση το σύνολο των πόντων.
ελπίζω να το έγραψα καλύτερα τώρα ....

πρίν το δοκιμάσω μια ερώτηση: υπάρχει περίπτωση ο κώδικας που μου έδωσες να πειράξει την βάση ή να γράψει κάτι σε αυτήν; απλά για να ξέρω...
http://www.automotonet.com πραγματικές καταναλώσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όπως διαμορφώνονται απο τους οδηγούς
http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια με ερωτήσεις και απαντήσεις απο τους επισκέπτες

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Ιουν 2010 18:02

Δεν γράφει τίποτα στη βάση. Εκτελεί το query που σου έδωσα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
tempo
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 25 Μάιος 2002 16:41
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από tempo » 24 Ιουν 2010 18:22

το δοκίμασα,
έκανα εγκατάσταση του plugin, το ενεργοποίησα και έπειτα έβαλα ένα απλό text widget στο οποίο έκανα copy-paste τον κώδικα που μου έδωσες.....

αποτέλεσμα:
μου βγάζει στο σημείο εκείνο το μήνυμα:
"Warning: htmlspecialchars() [function.htmlspecialchars]: charset `utf8' not supported, assuming iso-8859-1 in /home/ipediagr/public_html/wp-content/plugins/exec php/includes/runtime.php(42) : eval()'d code on line 15"

το οποίο επαναλαμβάνεται αρκετές φορές.
Στο τέλος δημιουργεί μια λίστα άλλα με ένα μόνο όνομα.


επίσης βλέπω ότι εμφανίζει το email του ενός χρήστη που εμφανίζει και αυτό δεν είναι καλό για ευνόητους λόγους οπότε αν γίνεται να δείχνει απλά το όνομα τους όπως το παίρνει απο τον 1ο πίνακα
http://www.automotonet.com πραγματικές καταναλώσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όπως διαμορφώνονται απο τους οδηγούς
http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια με ερωτήσεις και απαντήσεις απο τους επισκέπτες

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Ιουν 2010 18:37

Ναι, είχα ένα λάθος και εμφάνιζα μόνο την πρώτη εγγραφή χ φορές. Ο σωστός κώδικας είναι

Κώδικας: Επιλογή όλων

$ret .= sprintf&#40;"<tr><td>%d</td><td>%s</td><td align='right'>%d</td></tr>", $i+1, htmlspecialchars&#40;$rset&#91;$i&#93;->comment_author_email, ENT_COMPAT, 'utf8'&#41;, intval&#40;$rset&#91;$i&#93;->score&#41;&#41;;
αντί του

Κώδικας: Επιλογή όλων

$ret .= sprintf&#40;"<tr><td>%d</td><td>%s</td><td align='right'>%d</td></tr>", $i+1, htmlspecialchars&#40;$rset&#91;0&#93;->comment_author_email, ENT_COMPAT, 'utf8'&#41;, intval&#40;$rset&#91;0&#93;->score&#41;&#41;;
Αφού σου βγάζει προβλήματα με το utf8 δοκίμασε να αφαιρέσεις το ", 'utf8'" ώστε να γίνει

Κώδικας: Επιλογή όλων

$ret .= sprintf&#40;"<tr><td>%d</td><td>%s</td><td align='right'>%d</td></tr>", $i+1, htmlspecialchars&#40;$rset&#91;$i&#93;->comment_author_email, ENT_COMPAT&#41;, intval&#40;$rset&#91;$i&#93;->score&#41;&#41;;

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Ιουν 2010 18:40

Για το όνομα θα χρειαστεί αλλαγή στο query, θα το κοιτάξω και θα σου προτείνω αλλαγή.

Άβαταρ μέλους
tempo
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 25 Μάιος 2002 16:41
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από tempo » 24 Ιουν 2010 18:44

τώρα φαίνεται να λειτουργεί καλά.
Φυσικά πρέπει να κάνω έναν τυπικό έλενχο αν τα αποτελέσματα που βγάζει είναι σωστά ή όχι (αν και με μια πρώτη ματιά είναι σωστά).

Αν μπορείς δες πως γίνεται να μην βγάζει το email άλλα το όνομα

και κάτι ακόμη, να μην δείχνει όλους τους χρήστες που έχουν απαντήσει και την βαθμολογία τους άλλα τους πρώτους 20 για παράδειγμα.

ευχαριστώ πααααααρα πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες και αφιερώνεις....

++++ και για να το διορθώσεις και στο blog σου που είδα ότι έγραψες για το συγκεκριμένο θέμα το utf8 δημιουργεί πρόβλημα και καλό είναι να μην υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tempo την 24 Ιουν 2010 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Ιουν 2010 19:08

Για να φέρνει το όνομα το query θα γίνει έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

SELECT comment_author, SUM&#40;vote&#41; score
FROM wp_comments INNER JOIN wp_gdsr_votes_log ON &#40;wp_comments.comment_ID=wp_gdsr_votes_log.id&#41;
WHERE vote_type='cmmthumb'
GROUP BY comment_author_email
ORDER BY score DESC, comment_author ASC;
και ο php κώδικας για το widget

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
function QnD_votesRating&#40;$tbl1, $tbl2&#41;
&#123;
  global $wpdb;
  $query = "SELECT comment_author, SUM&#40;vote&#41; score FROM $tbl1 INNER JOIN $tbl2 ON &#40;$tbl1.comment_ID=$tbl2.id&#41; WHERE vote_type='cmmthumb' GROUP BY comment_author_email ORDER BY score DESC, comment_author ASC;";
  $rset = $wpdb->get_results&#40;$query&#41;;
  $recs = count&#40;$rset&#41;;

  $ret = '';
  if &#40;$recs > 0&#41;
  &#123;
    $ret .= '<table width=\'100%\'><tr><th>#&nbsp;</th><th align=\'left\'>Name</th><th>Score</th></tr>';
    for &#40;$i = 0; $i < $recs; $i++ &#41;
    &#123;
      $ret .= sprintf&#40;"<tr><td>%d</td><td>%s</td><td align='right'>%d</td></tr>", $i+1, htmlspecialchars&#40;$rset&#91;$i&#93;->comment_author, ENT_COMPAT&#41;, intval&#40;$rset&#91;$i&#93;->score&#41;&#41;;
    &#125;
    $ret .= '</table>';
  &#125;
  return $ret;
&#125;

global $table_prefix;
echo QnD_votesRating&#40;
  $table_prefix.'comments',        //&#40;wp_comments&#41; Your comments table
  $table_prefix.'gdsr_votes_log'   //&#40;wp_gdsr_votes_log&#41; Your votes table
&#41;;
?>
Ουσιαστικά οι αλλαγές που έγιναν είναι ότι μπήκαν το comment_author, αντί του comment_author_email στα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$query = "SELECT comment_author, ...
...
...htmlspecialchars&#40;$rset&#91;$i&#93;->comment_author, ...
Το έβαλα (για λίγο μέχρι να το βγάλω) στο (το έφαγε το μαύρο σκοτάδι)

[edit]Αλλαξε και το λεκτικό για τη 2η στήλη να μην λέει e-Mail αλλά Name, αν δεν το έχεις αλλάξει[/edit]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dva_dev την 24 Ιουν 2010 22:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
tempo
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 25 Μάιος 2002 16:41
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από tempo » 24 Ιουν 2010 19:13

ναι, καλές είναι οι αλλαγές αν και το να χρησιμοποιηθεί το comment_author_email στο select (μόνο εκεί) είναι καλύτερη λύση διότι είναι πιο έγκυρο (ένας χρήστης μπορεί να αλλάξει όνομα ή να βάλει το όνομα κάποιου άλλου ή να κάνει λάθος στο γράψιμο του, άλλα στο email του δύσκολα κάνει λάθος).

Πάντως αφού λειτουργεί έτσι είναι μια χαρά.
Αν μπορούσες να βάλεις και μια παράμετρο για τον αριθμό των εμφανισθέντων τότε θα ήταν νομίζω πλήρες....

+++ τώρα που ξαναβλέπω τον κώδικα νομίζω ότι το μέτρημα τελικά γίνεται και πάλι με βάση το email και όχι το όνομα οπότε μάλλον άκυρα τα παραπάνω!
http://www.automotonet.com πραγματικές καταναλώσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όπως διαμορφώνονται απο τους οδηγούς
http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια με ερωτήσεις και απαντήσεις απο τους επισκέπτες

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Ιουν 2010 19:25

To Μέτρημα εξακολουθεί να γίνεται με το email. Το μόνο μπέρδεμα είναι ότι μπορεί κάποιοι χρήστες να έχουν βάλει το ίδιο όνομα, οπότε δεν θα ξέρουν ποιοί πόντοι είναι ποιού; Η βάση τα ξεχωρίζει από το email, αλλά ο χρήστης που δεν θα το βλέπει;

Άβαταρ μέλους
tempo
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 25 Μάιος 2002 16:41
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από tempo » 24 Ιουν 2010 19:31

ναι, όπως σου είπα έχεις δίκιο το μέτρημα γίνεται με email.

Το πρόβλημα με το όνομα δυστυχώς δεν μπορεί να λυθεί γιατί σχόλια μπορούν να κάνουν και οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες και επομένως ο καθένας βάζει το όνομα που θέλει...!
Πάντως είναι προτιμότερο απο το να φαίνονται τα email τους διότι οι καημένοι θα γέμιζαν spam χωρίς να ξέρουν ποιός φταίει....!!!!
μια λύση είναι να προστεθεί στην λίστα όπως εμφανίζεται το gravatar του καθενός οπότε θα υπάρχει κάποιος διαχωρισμός μεταξύ τους. Νομίζω ότι μπορεί να γίνει εύκολα...τόσο που ελπίζω ότι ίσως το κάνω μόνος μου εγώ!!!

αυτό με την παράμετρο των εμφανισθένων ονομάτων είναι εφικτό;
http://www.automotonet.com πραγματικές καταναλώσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όπως διαμορφώνονται απο τους οδηγούς
http://www.ipedia.gr online εγκυκλοπαίδεια με ερωτήσεις και απαντήσεις απο τους επισκέπτες

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

βοήθεια στην δημιουργία δύσκολου widget

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Ιουν 2010 19:33

Για να βάλεις και παράμετρο πόσες εγγραφές θέλεις να φαίνονται θα κάνεις τις εξής αλλαγές:
(βάζω πάνω την παλιά γραμμή και κάτω τη νέα)

Κώδικας: Επιλογή όλων

function QnD_votesRating&#40;$tbl1, $tbl2&#41;
function QnD_votesRating&#40;$maxrecords, $tbl1, $tbl2&#41;

$recs = count&#40;$rset&#41;; 
$recs = &#40;count&#40;$rset&#41; > $maxrecords&#41; ? $maxrecords &#58; count&#40;$rset&#41;;

echo QnD_votesRating&#40;
echo QnD_votesRating&#40; 10, /* οσες γραμμές θέλεις να φαίνονται */
Ολα τα υπόλοιπα μένουν όπως είναι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες