Τι πρόβλημα έχει το ατιμο!!?

Συζητήσεις για την βάση δεδομένων MySQL και το phpMyAdmin

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
majuranus
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: 01 Μαρ 2006 19:47
Τοποθεσία: Veria
Επικοινωνία:

Τι πρόβλημα έχει το ατιμο!!?

Δημοσίευση από majuranus » 24 Ιουν 2010 15:01

Γεια σας,

έχω γράψει αυτό το ερώτημα

Κώδικας: Επιλογή όλων

SELECT id_participants, COUNT(id_user) as 'registered', id_seminar FROM participants WHERE id_seminar= $seminar GROUP BY id_seminar

Το πρόβλημα είναι στο WHERE id_seminar=... Αν βάλω σκέτο αριθμό π.χ 2 παίζει
αν βάλω όμως μια μεταβλητή.. $seminar.. δεν παίζει!!

καμιά πρόταση???

vevhlos
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 01 Μαρ 2008 15:35

Τι πρόβλημα έχει το ατιμο!!?

Δημοσίευση από vevhlos » 24 Ιουν 2010 15:13

Φαντάζομαι πως καλείς το query από php.
Ίσως να του δίνεις το ψηφίο '2' σαν string και όχι integer. δοκίμασε να βάλεις intval($seminar) αντί σκέτο $seminar.

Άβαταρ μέλους
cn92
Δημοσιεύσεις: 232
Εγγραφή: 25 Ιαν 2008 19:00
Τοποθεσία: Γλυφαδα
Επικοινωνία:

Τι πρόβλημα έχει το ατιμο!!?

Δημοσίευση από cn92 » 24 Ιουν 2010 16:27

δοκιμασε και αυτο WHERE id_seminar= '$seminar'

Απάντηση

Επιστροφή στο “MySQL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης