Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Drambuie7
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 05 Μάιος 2010 01:47

Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Δημοσίευση από Drambuie7 » 09 Ιούλ 2010 19:37

Εχω κώδικα σε Php που δίνει τιμές σε κάποιες μεταβλητές. Στην συνέχεια φτιάχνω ένα πίνακα σε html και ανάλογα ποιά μεταβλητή έχει τιμή γεμίζει το αντίστοιχο κουτάκι του πίνακα. Το πρόβλημα είναι οτι στις μεταβλητές που δέν έχουν τιμή δεν μου εμφανίζει τα κελιά στον πίνακα. γιατι? Γνωρίζει κάποιος πώς θα το κάνω αυτο, να φαίνοντε σαν κανονικά κελία?
Αυτός είναι ο κάδικας.
<td><?php if($saveMo[1]!=0){echo $saveMo[1];}?></td>
<td><?php if($saveTu[1]!=0){echo $saveTu[1];}?></td>
<td><?php if($saveWe[1]!=0){echo $saveWe[1];}?></td>
<td><?php if($saveTh[1]!=0){echo $saveTh[1];}?></td>
<td><?php if($saveFr[1]!=0){echo $saveFr[1];}?></td>

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Δημοσίευση από alou » 09 Ιούλ 2010 19:57

Μέσα σε κάθε td βάλε και ένα else ώστε να κάνει echo κάποιον κενό html χαρακτήρα ( &nbsp; ) όταν το boolean είναι false.

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Δημοσίευση από Banavas » 09 Ιούλ 2010 20:14

Σωστό αυτό που λέει ο alou αλλά πιο απλά βάζεις ένα κενό παντού

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td><?php if&#40;$saveMo&#91;1&#93;!=0&#41;&#123;echo $saveMo&#91;1&#93;;&#125;?> &nbsp;</td> 
<td><?php if&#40;$saveTu&#91;1&#93;!=0&#41;&#123;echo $saveTu&#91;1&#93;;&#125;?> &nbsp;</td> 
<td><?php if&#40;$saveWe&#91;1&#93;!=0&#41;&#123;echo $saveWe&#91;1&#93;;&#125;?> &nbsp;</td> 
<td><?php if&#40;$saveTh&#91;1&#93;!=0&#41;&#123;echo $saveTh&#91;1&#93;;&#125;?> &nbsp;</td> 
<td><?php if&#40;$saveFr&#91;1&#93;!=0&#41;&#123;echo $saveFr&#91;1&#93;;&#125;?> &nbsp;</td>
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Drambuie7
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 05 Μάιος 2010 01:47

Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Δημοσίευση από Drambuie7 » 09 Ιούλ 2010 20:16

Ειναι όμως μέσα σε php κωδικα και το echo &nbsp;δεν το δέχεται.Ουτε το echo $&nbsp; Χτυπάει λάθος.

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Δημοσίευση από Banavas » 09 Ιούλ 2010 20:28

Αφού σου το έγραψα και είναι έξω από την ΡΗΡ.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Δημοσίευση από fafos » 09 Ιούλ 2010 20:29

Drambuie7 έγραψε:Ουτε το echo $&nbsp; Χτυπάει λάθος.
:o :roll:

re seis.. mathete prota thn html kai meta proxorate se php klp glosses...

Drambuie7
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 05 Μάιος 2010 01:47

Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Δημοσίευση από Drambuie7 » 09 Ιούλ 2010 20:36

Δεν γίνετε γιατι μου το εμφανίζει στο κελί(το &nbsp;). Υπαρχει μια λύση να βάλω άλλο χρώμα για bgcolor αλλα δεν το θέλω κατι τέτοιο. το ξέρω fafos οτι δεν υπάρχει αυτο που έγραψα πρίν

Drambuie7
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 05 Μάιος 2010 01:47

Πινακα html και τα πεδία να έχουν μεταβλητες php

Δημοσίευση από Drambuie7 » 09 Ιούλ 2010 20:39

Εντάξει το βρηκα ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ss13 και 0 επισκέπτες