embed wordpress

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ypol2001
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2005 07:24
Τοποθεσία: Αθήνα, Μυτιλήνη, Χίος

embed wordpress

Δημοσίευση από ypol2001 » 13 Ιούλ 2010 17:59

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω embed κάποια posts του wordpress αλλά δεν βγαίνει δυστυχώς. Έχω ανατρέξει σε αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά βρήκα προς το παρόν το παρακάτω μόνο.

Θεωρήστε ότι η δομή των καταλόγων είναι ως εξής:

/root
/blog/
/project/index.php (από όπου τρέχει δοκιμαστικά η σελίδα και πρέπει να εκτελείτε σωστά το script)

Βρήκα το παρακάτω όπου συνδέεται με το blog και "τραβάει" αυτόματα τα τελευταία 3 posts. Δοκίμασα και τις 2 τελείες ως προς την έξοδο από το folder του project (../ , και ./)
Δυστυχώς δεν δουλεύει και θα ήθελα τα φώτα σας πάνω σε αυτό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
// Include Wordpress 
define&#40;'WP_USE_THEMES', false&#41;;
require&#40;$_SERVER&#91;'DOCUMENT_ROOT'&#93; . '/blog/wp-blog-header.php'&#41;;
query_posts&#40;'showposts=3'&#41;;
?>
Ευχαριστώ πολύ.
Web Design | SEO
http://www.resource.gr

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

embed wordpress

Δημοσίευση από mrpc » 13 Ιούλ 2010 23:34

Μεταφέρω το θέμα στην περιοχή του Wordpress που είναι πιο σχετικό.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

embed wordpress

Δημοσίευση από Basilakis » 14 Ιούλ 2010 00:30

δεν κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις, sorry...

ypol2001
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2005 07:24
Τοποθεσία: Αθήνα, Μυτιλήνη, Χίος

embed wordpress

Δημοσίευση από ypol2001 » 14 Ιούλ 2010 02:38

Προσπαθώ να βάλω μέσα σε μια σελίδα html ή php αυτόματα τα 3 τελευταία posts από ένα blog.

Θεώρησα ότι ήταν πιο σχετικό ως script στην ενότητα php για αυτό το υπέβαλα εκεί.

Ευχαριστώ mrpc.
Web Design | SEO
http://www.resource.gr

Άβαταρ μέλους
pasxal
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 16 Απρ 2010 04:39

embed wordpress

Δημοσίευση από pasxal » 14 Ιούλ 2010 02:49

Λογικά αυτό πρέπει να δουλέψει.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
require&#40;'../blog/wp-blog-header.php'&#41;;
?>

<?php query_posts&#40;'showposts=3'&#41;; ?>
<?php while &#40;have_posts&#40;&#41;&#41; &#58; the_post&#40;&#41;; ?>
<a href="<?php the_permalink&#40;&#41; ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title&#40;&#41;; ?>"><?php the_title&#40;&#41;; ?></a><br />
<?php endwhile;?>

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

embed wordpress

Δημοσίευση από Basilakis » 14 Ιούλ 2010 03:02

Δεν μπορείς να κάνεις query οπουδήποτε...

καλύτερα να χρησιμοποιήσει έναν parser (simplepie) να πάρεις το feed και να το εμφανήσεις!

Άβαταρ μέλους
pasxal
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 16 Απρ 2010 04:39

embed wordpress

Δημοσίευση από pasxal » 14 Ιούλ 2010 03:11

Μπορείς εφόσον έχεις πρόσβαση στο directory και η σελίδα στην οποία έχεις το query βρίσκεται στο ίδιο host.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

embed wordpress

Δημοσίευση από Basilakis » 14 Ιούλ 2010 03:15

δεν το λέω απο την άποψη εάν στέκει.. σαφώς αναφέρομαι κατα πόσο είναι σωστό και τι είναι ποιο λογικό για να παίξει αυτό το πράγμα...

Όσο λιγότερα queries εκτελείς τόσο καλύτερα

ypol2001
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2005 07:24
Τοποθεσία: Αθήνα, Μυτιλήνη, Χίος

embed wordpress

Δημοσίευση από ypol2001 » 14 Ιούλ 2010 03:17

Ναι, είναι στο ίδιο hosting πακέτο όλα.

Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πω.


Edited:
Ευτυχώς λειτουργεί !

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα κάτσω να διαβάσω από το web για να εμφανίσω το περιεχόμενο του κάθε post.

Το παραθέτω εδώ αφού λειτουργεί κι αυτό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
require&#40;'../blog/wp-blog-header.php'&#41;;
?>

<?php
 $lastposts = get_posts&#40;'numberposts=3'&#41;;
 foreach&#40;$lastposts as $post&#41; &#58;
    setup_postdata&#40;$post&#41;;
 ?>
 <h2><a href="<?php the_permalink&#40;&#41;; ?>" id="post-<?php the_ID&#40;&#41;; ?>"><?php the_title&#40;&#41;; ?></a></h2>
 <?php the_content&#40;&#41;; ?>
 <?php endforeach; ?>
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ypol2001 την 14 Ιούλ 2010 03:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Web Design | SEO
http://www.resource.gr

Άβαταρ μέλους
pasxal
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 16 Απρ 2010 04:39

embed wordpress

Δημοσίευση από pasxal » 14 Ιούλ 2010 03:20

Λογικό αυτό που λες αλλά αν μιλάμε για μια οντότητα (site) δεν είναι λίγο κουλό να βάλεις feeder;

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες