Ορισμος μεταβλητης μέσα σε mysql query

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ORB
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 16 Ιουν 2010 22:57

Ορισμος μεταβλητης μέσα σε mysql query

Δημοσίευση από ORB » 14 Ιούλ 2010 01:35

Ξερει κανεις πως ορίζω το type της ημερομηνις μεσα σε mysql query?
Το χρησιμοποιώ ως παρακάτω και δε μου την εμφανιζει μεσα στη βαση :(

Κώδικας: Επιλογή όλων

$_POST[date]
Η ημερομηνια βρίσκεται μεσα σε filed που γίνεται POST στη βάση.

Eυχαριστω

Άβαταρ μέλους
pasxal
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 16 Απρ 2010 04:39

Ορισμος μεταβλητης μέσα σε mysql query

Δημοσίευση από pasxal » 14 Ιούλ 2010 02:31

Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει. Το post δεν στέλνει τπτ σε βάση. Χρησιμοποιείται για να πάρεις δεδομένα από φόρμες.

Αν απλά θέλεις να καταγράψεις την τρέχουσα ημερομηνία χρησιμοποίησε απευθείας στην είσοδο δεδομένων στην βάση σου το NOW.

ORB
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 16 Ιουν 2010 22:57

Ορισμος μεταβλητης μέσα σε mysql query

Δημοσίευση από ORB » 15 Ιούλ 2010 17:28

pasxal έγραψε:Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει. Το post δεν στέλνει τπτ σε βάση. Χρησιμοποιείται για να πάρεις δεδομένα από φόρμες.

Αν απλά θέλεις να καταγράψεις την τρέχουσα ημερομηνία χρησιμοποίησε απευθείας στην είσοδο δεδομένων στην βάση σου το NOW.
Ok ευχαριστω το ελυσα το θεμα :)

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Ορισμος μεταβλητης μέσα σε mysql query

Δημοσίευση από dva_dev » 15 Ιούλ 2010 19:38

Αφού το έλυσες το θέμα, αν θέλεις άλλαξε και τον τίτλο με ένα "[SOLVED]" μπροστά, ώστε κάποιος άλλος που έχει το ίδιο ή αντίστοιχο πρόβλημα να μπορεί να βρεί τη λύση εύκολα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης