Κατάλογος αρχείων

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Cypriot
Δημοσιεύσεις: 355
Εγγραφή: 20 Οκτ 2009 15:43

Κατάλογος αρχείων

Δημοσίευση από Cypriot » 23 Ιούλ 2010 00:07

Καλησπέρα
Έχω περίπου 20 φακέλους που ο καθένας έχει 4-5 υποφακέλους. Ο κάθε υποφάκελος περιέχει περίπου 10-20 αρχεία. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να καταχωρίσω όλα αυτά τα αρχεία με το χέρι ένα-ένα.
Γνωρίζεται κάποιο extension ή script που να δείχνει τα αρχεία που βρίσκονται σε κάποιο φάκελο αυτόματα;
...ή έστω κάποια άλλη λύση;

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
hitca
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1919
Εγγραφή: 13 Ιουν 2010 19:41
Τοποθεσία: Brussels
Επικοινωνία:

Κατάλογος αρχείων

Δημοσίευση από hitca » 23 Ιούλ 2010 01:44

"TreeSize" , ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για τέτοια....

Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Κάνει τα πάντα σε καταλογογράφηση...

Άβαταρ μέλους
Cypriot
Δημοσιεύσεις: 355
Εγγραφή: 20 Οκτ 2009 15:43

Κατάλογος αρχείων

Δημοσίευση από Cypriot » 23 Ιούλ 2010 02:14

hitca έγραψε:"TreeSize" , ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για τέτοια....

Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Κάνει τα πάντα σε καταλογογράφηση...
Το θέλω σε php :D

Άβαταρ μέλους
pasxal
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 16 Απρ 2010 04:39

Κατάλογος αρχείων

Δημοσίευση από pasxal » 23 Ιούλ 2010 02:41

Σε δικό σου server μπορείς να κάνεις αυτό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
if&#40;isset&#40;$_GET&#91;folder&#93;&#41;&#41;

&#123;
$folder=$_GET&#91;folder&#93;;
system&#40;"tree $folder"&#41;;
&#125;
?>
αλλιώς με is_dir() scandir() κλπ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες