Problem session

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Problem session

Δημοσίευση από dpa » 23 Ιούλ 2010 18:17

paidia ti provlima einai ayto ???

den to exw ksanadei

stin arxi epano pano trexo to session_start();


topika paizei mia xara alla molis to testaro sto server emfanizei auto

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Problem session

Δημοσίευση από mrpc » 23 Ιούλ 2010 19:14

Υπάρχει κάποιο output πριν τρέξει το session_start. Κάποιο include μήπως;
Κλασική αιτία είναι αν έχεις αποθηκεύσει τα αρχεία με unicode encoding και έχει στην αρχή bom mark.
Μπορεί επίσης το <?php στην αρχή του script σου να μην είναι ακριβώς στην αρχή του αρχείου, δηλαδή να έχεις πρώτα κάποιο html code ή έστω κάποιο κενό.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Problem session

Δημοσίευση από dpa » 23 Ιούλ 2010 19:22

Ευχαριστώ κάπου το διάβασα για τα BOM και όση ώρα περίμενα να απαντήσει κάποιος μετέτρεψα όλα τα αρχεία και τα έλεγξα για κενά.

Ευχαριστώ φιλαράκο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ss13 και 0 επισκέπτες