php kai FastTemplate den leitourgei

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ziodaj
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2010 16:33

php kai FastTemplate den leitourgei

Δημοσίευση από ziodaj » 26 Ιούλ 2010 11:49

kalimera se olous
estisa ton xampp 1.7.3 de windows 7 prokeimenou na do mia palia ergasia pou eixa kanei me php html kai baseis dedomenon .to project douleue sto palio mou mixanima ostoso tora den mporo na do tin ergasia . mou bgazei fatal error stin FastTemplate prokeimenou na peraso ta results ths php sthn html . Mou bgazei sxedon olokliro to kodika pou exei i fuction fasttemplate kai mou dinei error Fatal error: Class 'FastTemplate' not found in C:\xampp\htdocs\elearning\index.php on line 13.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
include&#40;"config.inc.php"&#41;;
include&#40;"./class.FastTemplate.php3"&#41;; 

$con=mysql_connect&#40;$dbServer,$dbUser,$dbPass&#41;
or exit&#40;"Cannot connect to database"&#41;;





$tpl=new FastTemplate&#40;"./templates"&#41;; 

$tpl->define&#40;array&#40;"main" => "main.tpl"&#41;&#41;;

$sql_teachers="SELECT COUNT&#40;*&#41; AS ALL_TEACHERS FROM teachers ";


$sql_students="SELECT COUNT&#40;*&#41; AS ALL_STUDENTS FROM student";


$sql_lessons="SELECT COUNT&#40;*&#41; AS ALL_LESSONS FROM eclass";

$res1=mysql_db_query&#40;$dbDatabase,$sql_teachers&#41;;

$res2=mysql_db_query&#40;$dbDatabase,$sql_students&#41;;

$res3=mysql_db_query&#40;$dbDatabase,$sql_lessons&#41;;

$result1=mysql_fetch_array&#40;$res1&#41;;

$result2=mysql_fetch_array&#40;$res2&#41;;

$result3=mysql_fetch_array&#40;$res3&#41;;



$tpl->assign&#40;array&#40;"&#123;TITLE&#125;"=>"Elearn",
"&#123;ALL_TEACHERS&#125;"=>$result1&#91;"ALL_TEACHERS"&#93;,
"&#123;ALL_STUDENTS&#125;"=>$result2&#91;"ALL_STUDENTS"&#93;,
"&#123;ALL_LESSONS&#125;"=>$result3&#91;"ALL_LESSONS"&#93;,
"&#123;CONTENT&#125;"=>"<p>&#202;&#225;&#235;&#254;&#242; &#222;&#235;&#232;&#225;&#244;&#229; &#243;&#244;&#239; Elearn - &#184;&#237;&#225; &#196;&#233;&#225;&#228;&#233;&#234;&#244;&#245;&#225;&#234;&#252; &#211;&#253;&#243;&#244;&#231;&#236;&#225; &#196;&#233;&#225;&#247;&#229;&#223;&#241;&#233;&#243;&#231;&#242; &#234;&#225;&#233; &#196;&#233;&#220;&#232;&#229;&#243;&#231;&#242; &#204;&#225;&#232;&#231;&#236;&#220;&#244;&#249;&#237;</p>"&#41;&#41;;

$tpl->parse&#40;"&#204;&#193;&#201;&#205;","main"&#41;;

$tpl->FastPrint&#40;&#41;;


?>
auto einai to index.php pou paei na diabasei o browser mou
Exeis kaneis idea ti problima mporei na iparxei mipos prepei na energopoiiso kati stin php.ini gia na diabazei tin FastTemplate

euxaristo poli

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

php kai FastTemplate den leitourgei

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 26 Ιούλ 2010 14:45

Πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με το path.
Η ακόμα και η κατάληξη php3 να "μπερδεύει" το xampp.

Εχεις δοκιμάσει αν κάποιο άλλο "παλιό" σου site τρέχει κανονικά;
Λογικά το php.ini δεν θα χρειάζεται πείραγμα μιας η παραμετροποίηση θα έπρεπε να γίνει κατά την εγκατάσταση του xampp.
Εκτός κι αν πέταξε κάποιο σφάλμα το οποίο παρέκαμψες.

ziodaj
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2010 16:33

php kai FastTemplate den leitourgei

Δημοσίευση από ziodaj » 27 Ιούλ 2010 13:16

file apostoli allaxa to path tis fast template alla pali to idio problima akoma kai to php3 to kana php alla allazei to bug teleios kai mou bgazei problima me tin fuction include.auto to project einai to mono pou exo kai sigoura douleue sto palio mou pc .einai megali spazolefalia to problima telika.

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

php kai FastTemplate den leitourgei

Δημοσίευση από Khronos » 27 Ιούλ 2010 13:34

Μήπως ο κώδικας έχει short open tags <? ?> αντί για <?php ?> και δεν έχεις ρυθμίσει την php να τα βλέπει?

ziodaj
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2010 16:33

php kai FastTemplate den leitourgei

Δημοσίευση από ziodaj » 27 Ιούλ 2010 20:46

oxi den xrisimopoio short tags.an deis kai ton kodika pou xo balei pio pano fainete alla pera apo auto den katalabaino gt mou bgazei fatal error apo ti katalabaino thelei kapoia parametropoiisei to xaamp oste na diabazei fuctions pou den einai proegkatestimenes. mipos exeis ipopsin an prepei na kano kapoia parametropoiisei ?

euxaristo

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

php kai FastTemplate den leitourgei

Δημοσίευση από Khronos » 27 Ιούλ 2010 22:30

Εννοώ στον κώδικα που βρίσκεται η κλάση FastTemplate. Για ξανατσέκαρε το.

ziodaj
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2010 16:33

php kai FastTemplate den leitourgei

Δημοσίευση από ziodaj » 28 Ιούλ 2010 22:57

file Khrone ipoklinomai stin empeiria sou :kaloe: .Eixes dikaio gia ta short tags stin fast template merikes fores to xeis mprosta sou kai de to blepeis kai paei to mialo sou se trela senaria.

euxaristo poli gia ti boitheia sou !!!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες