Απορία περι HTml Php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimitrisdamo
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2009 20:00
Επικοινωνία:

Απορία περι HTml Php

Δημοσίευση από dimitrisdamo » 27 Ιούλ 2010 21:19

Λοιπον τι θα ήθελα να υλοποιήσω .
Θα ήθελα να εχω μια φόρμα αποστολής εικονων μεσα απο αυτη την φόρμα να βάζω τις εικόνες σε ενα φάκελο και με php κωδικα να δημηιουργό μέσα πχ στην γκαλλερι ενα κώδικα για να εμφανίζει τις εικόνες πως θα μπορεσω να προσπελάσω την html σελιδα και μετα να γράψω μεσα της κωδικα με php

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Απορία περι HTml Php

Δημοσίευση από Khronos » 30 Ιούλ 2010 14:41

Πάμε άλλη μια απ'την αρχή χωρίς να τα πεις όλα με "μια ανάσα" :P

Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, πού έχεις κολλήσει και το πιο σημαντικό τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλεις να κάνεις?

Άβαταρ μέλους
dimitrisdamo
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2009 20:00
Επικοινωνία:

Απορία περι HTml Php

Δημοσίευση από dimitrisdamo » 30 Ιούλ 2010 15:22

βασικά το ολοκλήρωσα μετα απο ψαξιμο αν και εχω ενα προβλημα .Λοιοπον
σορρυ εχεις δικιο δεν επεξήγησα και πολυ καλα .!
Λοιπον εκανα μια φόρμα απλοαντ εικονας η οποία αυτόματα βάζει κώδικα μέσα στον κώδικα μιας html σελίδας και εχω ενα javascript το οποιο ειναι για gallery και δείχνει τις εικόνες ξερετε όμορφα εφφε
το λοιπον ενα παράδειγμα και τι εχω καταφέρει μεχρι τωρα
Ανεβάζω την εικόνα με την φόρμα ελεγχω τι τυπος ειναι καταχωρώ με ενα όνομα αυτο το όνομα το βάζω σε μια μεταβλητη και μετα βάζω ενα λινκ του τυπου
<a href="όνομα αρχείου" rel="blablabla" alt="" ></a> όλα οκ μέχρι εδω και μπένουν κανονικα οι εικόνες και παιζει και το javascript το πρόβλημα μου τωρα ειναι οτι όταν κανω fwrite όλα τα λινκ μπένουν κατω απο το tag <html> και ερωτώ υπάρχει τρόπος να διαλέξω εγώ που να πηγαίνει και να γράφει μεσα στο html ?το εκανα με preg_replace αλλα τιποτα
κάποιος τα φώτα στο μικρό bug :P
κατα τα αλλα ολα δουλέυουν απλα ανησυχώ μήπως μου δημιουργήσει κανενα πρόβλημα στο μέλλον

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Απορία περι HTml Php

Δημοσίευση από Khronos » 30 Ιούλ 2010 15:56

Αν κατάλαβα καλά, ανεβάζεις εικόνες χύμα σε ένα φάκελο και μετά "γράφεις" σε ένα html αρχείο links με το όνομα του αρχείου.

Νομίζω οτι είναι εντελώς ανορθόδοξος ο τρόπος που πας να δημιουργήσεις την gallery.

Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις την readdir() στο html αρχείο (που θα το κάνεις .php) για να διαβάσεις τα περιεχόμενα του φακέλου που αποθηκεύεις τις εικόνες και να τις εμφανίζεις.

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;$handle = opendir&#40;'/path/to/files'&#41;&#41; &#123;
    echo "Directory handle&#58; $handle\n";
    echo "Files&#58;\n";

    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while &#40;false !== &#40;$file = readdir&#40;$handle&#41;&#41;&#41; &#123;
        echo "$file\n";
    &#125;

    /* This is the WRONG way to loop over the directory. */
    while &#40;$file = readdir&#40;$handle&#41;&#41; &#123;
        echo "$file\n";
    &#125;

    closedir&#40;$handle&#41;;
&#125;
Ολα αυτά αν έχω καταλάβει σωστά έτσι! :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης