Ανέβασμα πολλών αρχείων php σε φάκελο

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
kostaspel
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 04 Μαρ 2008 12:38

Ανέβασμα πολλών αρχείων php σε φάκελο

Δημοσίευση από kostaspel » 02 Αύγ 2010 19:45

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω σχετικά με το ανέβασμα αρχείων php σε ένα φάκελο του server.

Το script που έχω φτιάξει παίρνει κάποια δεδομένα από μία φόρμα και δημιουργεί ένα φάκελο στο server

Πχ

$name = $_POST[‘name’];
$age = $_POST[‘age’];


δημιουργεί το φάκελο domain/$name-$age

σε αυτό το φάκελο θέλω να τοποθετεί αυτόματα κάποια αρχεία που βρίσκονται στο
domain/αρχείο1 domain/αρχείο2… Τα αρχεία αυτά δεν θέλω να τα τοποθετώ μέσα στη φόρμα κάθε φορά που γίνετε μια νέα εγγραφή.


Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Ανέβασμα πολλών αρχείων php σε φάκελο

Δημοσίευση από mrpc » 02 Αύγ 2010 20:56

Μπορεί να γίνει με την rename.

Κώδικας: Επιλογή όλων

bool rename ( string $oldname , string $newname [, resource $context ] )
Π.χ.:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$folder = $name."-".$age;
$filename = $_POST['filename'];

if (rename('domain.com/'.$filename, 'domain.com/'.$folder.'/'.$filename)){
     echo "OK!";
}
else {
     echo "Not OK...";
}

kostaspel
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 04 Μαρ 2008 12:38

Ανέβασμα πολλών αρχείων php σε φάκελο

Δημοσίευση από kostaspel » 02 Αύγ 2010 21:44

ΔΟΥΛΕΨΕ!!!
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Ανέβασμα πολλών αρχείων php σε φάκελο

Δημοσίευση από mrpc » 02 Αύγ 2010 21:56

You are welcome!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες