εφαρμογη λειτουργει σε localhost, οχι στον σερβερ

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cn92
Δημοσιεύσεις: 232
Εγγραφή: 25 Ιαν 2008 19:00
Τοποθεσία: Γλυφαδα
Επικοινωνία:

εφαρμογη λειτουργει σε localhost, οχι στον σερβερ

Δημοσίευση από cn92 » 04 Αύγ 2010 16:32

Έχω δημιουργήσει ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με php & mysql. Τοπικά, με xampp λειτουργεί κανονικά. Το ανέβασα στον σέρβερ, και ενώ μου εμφανίζει την σελίδα που κάνεις login, όταν βάζω τα username & password με επιστρέφει ξανά στην ίδια σελίδα. Αν έβαζα λάθος τα στοιχεία πρόσβασης θα εμφάνιζε μήνυμα.. Τι μπορεί να φταίει?

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

εφαρμογη λειτουργει σε localhost, οχι στον σερβερ

Δημοσίευση από vassilism » 04 Αύγ 2010 17:11

Είσαι σίγουρος πως το όνομα της βάσης, το username και password που κάνει σύνδεση με τη βάση δεδομένων είναι σωστα?
Συνήθως μποστά απο τα ονόματα μπαίνει ένα πρόθεμα σχετικό με το domian σου.

Άβαταρ μέλους
cn92
Δημοσιεύσεις: 232
Εγγραφή: 25 Ιαν 2008 19:00
Τοποθεσία: Γλυφαδα
Επικοινωνία:

εφαρμογη λειτουργει σε localhost, οχι στον σερβερ

Δημοσίευση από cn92 » 04 Αύγ 2010 17:30

οκ, μιλησα με την εταιρεια και βρηκανε το προβλημα.. Ειχα χρησιμοποιησει την mysql_real_escape_string() πριν συνδεθω στη βαση..

Ευχαριστω παντως Βασιλη!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης