Συναρτηση ωρας

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators

Απάντηση
bill777
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2010 13:51

Συναρτηση ωρας

Δημοσίευση από bill777 » 08 Αύγ 2010 18:36

Γεια χαρα.

Χρησιμοποιω σε ενα προγραμμα τη συναρτηση difftime ως εξης:

time_t start,end

time(&start)
................
time(&end)
d=difftime(end,start)

οπου το d το εχω δηλωσει double αλλα δεν βγαζει δεκαδικα ψηφια. Δηλαδη βγαζει μονο 1,2,3,κτλ.

Καμια ιδεα τι φταιει?

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Συναρτηση ωρας

Δημοσίευση από virxen75 » 09 Αύγ 2010 02:29

www.cplusplus.com/reference/clibrary/ctime/difftime/
Calculates the difference in seconds between time1 and time2.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες