marquee <?php echo ....?> διστάσεις εικόνας

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
IzMbit
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 17 Ιαν 2009 16:23

marquee <?php echo ....?> διστάσεις εικόνας

Δημοσίευση από IzMbit » 17 Αύγ 2010 21:55

γεια σας, φτιάχνω ένα module στο joomla και μέχρι στιγμής βρίσκω κάποια images μέσα απο τι βάση κάνωντας μια λούπα και τα κάνω scroll

έχωντας

Κώδικας: Επιλογή όλων

<marquee behavior="scroll" direction="up" width="150px" scrollamount="4">
<?php foreach&#40;&#41; &#123; ?>...
<?php echo $image?>
</marquee>
μπορώ κάπως να οριοθετίσω τις διαστάσεις των εικόνων που καλεί η $image ? ? δλδ το width να είναι 100 σε όλες τις εικόνες ?

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

marquee <?php echo ....?> διστάσεις εικόνας

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 20 Αύγ 2010 15:43

Λογικά το $image που γίνεται echo, κάπου θα πρέπει να "δηλώνει" το path.
Πιθανόν κάτι σε στυλ: <img src="...">
Εκεί μπορείς να δηλώσεις το width

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img src="..." width="100" height="100">
κ.λ.π. κ.λ.π.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες