Σχετικα με file_get_contents

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
caspave
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 19:54

Σχετικα με file_get_contents

Δημοσίευση από caspave » 20 Αύγ 2010 20:47

Καλησπερα,

Θελω να κανω file_get_contents για ενα site.
Το προβλημα ειναι ομως οτι η σελιδα ειναι στα βουλγαρικα, με αποτελεσμα να μην εμφανιζεται τιποτα σαν αποτελεσμα του file_get_contents.
Αυτο πιστευω οφειλεται στους χαρακτηρες της γλωσσας (πχ Последни албуми)

Υπαρχει καμια λυση για να ειναι επιτυχης η χρηση του file_get_contents;

Ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Σχετικα με file_get_contents

Δημοσίευση από paink1ller » 20 Αύγ 2010 21:41

κατι τετοιο που εχει κατω στα σχολια δοκιμασες?
http://php.net/manual/en/function.file-get-contents.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
function file_get_contents_utf8&#40;$fn&#41; &#123;
     $content = file_get_contents&#40;$fn&#41;;
      return mb_convert_encoding&#40;$content, 'UTF-8',
          mb_detect_encoding&#40;$content, 'UTF-8, ISO-8859-1', true&#41;&#41;;
&#125;
?>
Ηobby: Shooting photons

Άβαταρ μέλους
caspave
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 24 Μαρ 2009 19:54

Σχετικα με file_get_contents

Δημοσίευση από caspave » 12 Σεπ 2010 20:11

Σ'ευχαριστω δουλευει αψογα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης