Που κάνω λάθος ?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
johntrk
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 22 Αύγ 2010 14:59

Που κάνω λάθος ?

Δημοσίευση από johntrk » 22 Αύγ 2010 15:03

Έγραψα αυτή την σελίδα και δεν μου φορτώνει την μεταβλητή !!!
Απο web coding όπως βλέπετε τώρα ξεκινάω.
Ρίξτε μια ματιά. Μάλλον κάποιο λάθος έχω στα include.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

<?php
include 'settings.php';
include 'variables.php';
?>

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-7">
<meta name="generator" content="Web Page Maker">

<style type="text/css">
/*----------Text Styles----------*/
.ws6 &#123;font-size&#58; 8px;&#125;
.ws7 &#123;font-size&#58; 9.3px;&#125;
.ws8 &#123;font-size&#58; 11px;&#125;
.ws9 &#123;font-size&#58; 12px;&#125;
.ws10 &#123;font-size&#58; 13px;&#125;
.ws11 &#123;font-size&#58; 15px;&#125;
.ws12 &#123;font-size&#58; 16px;&#125;
.ws14 &#123;font-size&#58; 19px;&#125;
.ws16 &#123;font-size&#58; 21px;&#125;
.ws18 &#123;font-size&#58; 24px;&#125;
.ws20 &#123;font-size&#58; 27px;&#125;
.ws22 &#123;font-size&#58; 29px;&#125;
.ws24 &#123;font-size&#58; 32px;&#125;
.ws26 &#123;font-size&#58; 35px;&#125;
.ws28 &#123;font-size&#58; 37px;&#125;
.ws36 &#123;font-size&#58; 48px;&#125;
.ws48 &#123;font-size&#58; 64px;&#125;
.ws72 &#123;font-size&#58; 96px;&#125;
.wpmd &#123;font-size&#58; 13px;font-family&#58; 'Arial';font-style&#58; normal;font-weight&#58; normal;&#125;
/*----------Para Styles----------*/
DIV,UL,OL /* Left */
&#123;
 margin-top&#58; 0px;
 margin-bottom&#58; 0px;
&#125;
</style>

<style type="text/css">
div#container
&#123;
	position&#58;relative;
	width&#58; 236px;
	margin-top&#58; 0px;
	margin-left&#58; auto;
	margin-right&#58; auto;
	text-align&#58;left; 
&#125;
body &#123;text-align&#58;center;margin&#58;0&#125;
</style>
</head>

<body>

<div id="container">
<form name="form1" style="margin&#58;0px">
<select name="selectjob" style="position&#58;absolute;left&#58;18px;top&#58;11px;width&#58;200px;z-index&#58;1">
<option value=""></option>
<?php echo $jobs; ?>
</select>

</form>


</div></body>
</html>

johntrk
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 22 Αύγ 2010 14:59

Που κάνω λάθος ?

Δημοσίευση από johntrk » 22 Αύγ 2010 16:16

Βρήκα το λάθος μου. Πρέπει να σώσω την σελίδα ως .php και όχι ως .html

Στην .php βάζεις εύκολα html code αλλά όχι το ανάποδο. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
MegasmorF
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1154
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 20:05
Τοποθεσία: ./Root
Επικοινωνία:

Που κάνω λάθος ?

Δημοσίευση από MegasmorF » 22 Αύγ 2010 16:20

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php require_once&#40;'h_selida_sou.php'&#41;; ?>

TA INCLUDE sou kanta etsi!
Πες μου τη λέξη σ αγαπώ σε σένα να πιστέψω...και γω μια ολοκληρη ζωή μπορώ να καταστρεψω...

johntrk
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 22 Αύγ 2010 14:59

Που κάνω λάθος ?

Δημοσίευση από johntrk » 22 Αύγ 2010 22:24

Ναι καλά λες να μην τα φορτώνει συνέχεια. Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
MegasmorF
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1154
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 20:05
Τοποθεσία: ./Root
Επικοινωνία:

Που κάνω λάθος ?

Δημοσίευση από MegasmorF » 22 Αύγ 2010 22:40

Να είσαι καλά
Πες μου τη λέξη σ αγαπώ σε σένα να πιστέψω...και γω μια ολοκληρη ζωή μπορώ να καταστρεψω...

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης