Πως θα βαλω αυτο το Stream στην σελιδα μου?

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Πως θα βαλω αυτο το Stream στην σελιδα μου?

Δημοσίευση από fiskilis » 25 Αύγ 2010 14:27

Εχω αυτο το stream http://www.radioart.gr/radioart_antistress.m3u
και θελω να το βαλω στην σελιδα μου με καποιο κωδικα ετσι ωστε να υπαρχει
ενα media player και να πατα καποιος ενα start και να ξεκινα η μουσικη

κανεις καμια ιδεα?

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πως θα βαλω αυτο το Stream στην σελιδα μου?

Δημοσίευση από korgr » 25 Αύγ 2010 16:53

Κατι τετοιο?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object id="live" classid="CLSID&#58;22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" codebase="http&#58;//activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" type="application/x-oleobject" name="ClipPlayer" width="500" height="300"><param name="FileName" value="http&#58;//www.radioart.gr/radioart_antistress.m3u" ><param name="AutoStart" value="true"><param name="AnimationatStart" value="true"><param name="TransparentAtStart" value="false"><param name="ShowControls" value="1"><param name="ShowStatusBar" value="1"><param name="ShowDisplay" value="0"><param name="uiMode" value="none"><param name="enableContextMenu" value="false"><param name="stretchToFit" value="false"><param name="maintainAspectRatio" value="true"><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http&#58;//www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" src="http&#58;//www.radioart.gr/radioart_antistress.m3u" name="ClipPlayer"	 showcontrols=1 showdisplay=0 animationatstart=true enableContextMenu=0 transparentatstart=false autostart=true maintainaspectratio=true showstatusbar=1 width=500 height=300 filename="http&#58;//62.103.24.88&#58;1812" uimode="none" stretchtofit="false" ></embed></object>


Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πως θα βαλω αυτο το Stream στην σελιδα μου?

Δημοσίευση από korgr » 25 Αύγ 2010 18:01

που και πως το ενσωματωνεις?

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πως θα βαλω αυτο το Stream στην σελιδα μου?

Δημοσίευση από korgr » 25 Αύγ 2010 18:04

εμενα εδω μια χαρα μου παιζει
http://www.webpage.gr/test/test01/radio.php

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Πως θα βαλω αυτο το Stream στην σελιδα μου?

Δημοσίευση από fiskilis » 25 Αύγ 2010 18:04

και σε ενα html μονο του που το εκανα το ιδιο εβγαζε
korgr έγραψε:εμενα εδω μια χαρα μου παιζει
http://www.webpage.gr/test/test01/radio.php
με google chrome το ιδιο με το δικο μου βλεπω

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πως θα βαλω αυτο το Stream στην σελιδα μου?

Δημοσίευση από korgr » 25 Αύγ 2010 20:02

Τοτε πως ακους το Link που εδωσες?
Εμενα μου παιζει σε: Firefox, Chrome, Opera, Safari, IE

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης