show full post content (last 3 posts)

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ypol2001
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2005 07:24
Τοποθεσία: Αθήνα, Μυτιλήνη, Χίος

show full post content (last 3 posts)

Δημοσίευση από ypol2001 » 25 Αύγ 2010 18:56

Χαίρετε και πάλι,

οι απορίες συνεχίζονται και η γνώση αυτών επίσης.

Σκοπός είναι, ως συνέχεια του προηγούμενου post να δείξω το full content του άρθρου που έχει επιλεχθεί, από τα 4 τελευταία άρθρα και αν είναι δυνατόν να στήσω μετά ένα pagination για όλα τα άρθρα. Όλα αυτά σε μια custom σελίδα, εκτός wordpress.

Έως τώρα και με τη βοήθεια σας, έχω εμφανίσει σε μια custom σελίδα τα 4 τελευταία άρθρα, τίτλους και μια προεπισκόπηση του κειμένου αυτών. Ακολουθεί ένα link για read more το οποίο παραπέμπει απευθείας στο blog για να διαβάσει ο χρήστης το εκάστοτε πλήρες κείμενο.

Τώρα, προσπαθώ να δώσω το full content κάθε άρθρου (από τα 4 τελευταία όμως) σε μια νέα custom σελίδα, διαφορετική από την παραπάνω ώστε ο χρήστης να μην πηγαίνει καθόλου στο wordpress.

Η σκέψη μου είναι τα 4 τελευταία άρθρα να παίρνουν ένα flag ή ένα counter το οποίο σε κάθε εμφάνιση άρθρου να μετράει π.χ. 1,2,3 και να το αντιστοιχεί σε κάθε άρθρο από τα 4 τελευταία ώστε αργότερα ανάλογα με την επιλογή που θα κάνεις να εμφανίζεται μόνο το αντίστοιχο full content post.

Στην πράξη όμως συναντώ δυσκολίες.

Ας ευχηθώ ότι δεν μπερδευτήκατε!

Ευχαριστώ.

Έπειτα από πολύ σκέψη: Κάτι τέτοιο φαντάζομαι.

Να δίνεται μια μεταβλητή limit=4

Να δοθεί ένα counter όπου θα μετράει σε κάθε άρθρο +1

Να εμφανίζουμε τα άρθρα με link στο οποίο θα υπάρχει μέσα ο counter. Και με read more θα εμφανίζεται το full content του άρθρου με counter=1 ή 2 ή 3 ή 4.

Σωστά ?


Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
require&#40;'./blog/wp-blog-header.php'&#41;;
$wp->init&#40;&#41;;  
$wp->parse_request&#40;&#41;;  
$wp->query_posts&#40;&#41;;  
$wp->register_globals&#40;&#41;;

?>

<?php
 $limit = 4;
 $counter = 0;

 if &#40;have_posts&#40;&#41;&#41; &#58;
 while &#40;have_posts&#40;&#41;&#41; &#58; the_post&#40;&#41;; $counter++;
 if &#40; $counter < $limit + 1 &#41;&#58;
 
 $lastposts = get_posts&#40;'numberposts=4'&#41;;
 foreach&#40;$lastposts as $post&#41; &#58;
    setup_postdata&#40;$post&#41;;
 ?>

<h8><a href="<?php the_permalink&#40;&#41;; ?>"><?php the_title&#40;&#41;; ?></a></h8><br />
<?php the_content&#40;&#41;; ?>

<?php endif; ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
 <?php endforeach; ?>
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ypol2001 την 26 Αύγ 2010 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Web Design | SEO
http://www.resource.gr

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

show full post content (last 3 posts)

Δημοσίευση από Banavas » 26 Αύγ 2010 22:52

Για να είναι πιο cool όταν πατάς το 'περισσότερα' να μην σε πηγαίνει σε άλλη σελίδα αλλά να ανοίγει προς τα κάτω το σχόλιο στην συγκεκριμένη περιοχή της σελίδας με όλο το νέο.
Θα είναι και πιο εύκολο στην υλοποίηση.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

ypol2001
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2005 07:24
Τοποθεσία: Αθήνα, Μυτιλήνη, Χίος

show full post content (last 3 posts)

Δημοσίευση από ypol2001 » 26 Αύγ 2010 23:30

σαν accordion effect με jquery εννοείς Banavas ?
Web Design | SEO
http://www.resource.gr

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

show full post content (last 3 posts)

Δημοσίευση από Banavas » 28 Αύγ 2010 09:05

Κάτι σαν αυτό http://dynamicdrive.com/dynamicindex17/ ... llapse.htm όπου αντί για το buttons θα βάλεις τους τίτλους.
Πατώντας στον τίτλο ανοίγει και διαβάζεις το νέο. Έτσι είναι πιο εύκολο στην υλοποίηση γιατί είναι όλα στην ίδια σελίδα, και πιο ευχάριστο στον χρήστη που δεν πηγαινοέρχεται στις σελίδες.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

ypol2001
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2005 07:24
Τοποθεσία: Αθήνα, Μυτιλήνη, Χίος

show full post content (last 3 posts)

Δημοσίευση από ypol2001 » 29 Αύγ 2010 01:03

Σωστή παρατήρηση.

Το έχω δει στο παρελθόν. Θα δω πως συμπεριφέρεται καταρχήν σε συνδυασμό με τo wordpress, σε σχέση με αυτό που θέλω να κάνω, κι αν πάει καλά θα ανεβάσω εδώ τον κώδικα.

Ευχαριστώ.
Web Design | SEO
http://www.resource.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης