Ονοματοδοσια στοιχειων ελεγχου σε βρογχο.

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Ονοματοδοσια στοιχειων ελεγχου σε βρογχο.

Δημοσίευση από Christianago » 07 Σεπ 2010 23:22

Ελπιζω ο τιτλος του θεματος να αντιπροσωπευει ακριβως αυτο που θελω να κανω.
Εψαξα στο φορουμ αν καποιος φιλος ειχε παρομοιο προβλημα με μενα
για να σας γλυτωσω απο τον κοπο, αλλα δυστυχως δε βρηκα.
Εχω μια φορμα σε php και θελω καθε στοιχειο ελεγχου να παιρνει διαφορετικο ονομα.
Δηλαδη:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<input type=\"text\" name=\"pid1\"  value='" . $row&#91;'product_name'&#93; ."'>";
Οταν ομως εχω πολλα τετοια στοιχεια ελεγχου (ελπιζω να το λεω σωστα) δε συμφερει
να δινω ονοματα του στυλ pid2, pid3, κοκ.

Φανταζομαι ενας τροπος θα ειναι με πινακα και χρηση for loop .
Δηλαδη καπως ετσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

for &#40;$i=1; $i<$num_rows; $i++&#41;&#123;
echo "<input type=\"text\" name=\"Array&#91;$i&#93;\"  value='" . $row&#91;'product_name'&#93; ."'>";
&#125;
Ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο; Ευχαριστω παιδια.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Ονοματοδοσια στοιχειων ελεγχου σε βρογχο.

Δημοσίευση από korgr » 07 Σεπ 2010 23:39

Δηλαδη κατι τετοιο δεν σου δουλευει?

Κώδικας: Επιλογή όλων

for &#40;$i=1; $i<$num_rows; $i++&#41;&#123; 
echo "<input type=\"text\" name=\"pid".$i."\"  value='" . $row&#91;'product_name'&#93; ."'>"; 
&#125;

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Ονοματοδοσια στοιχειων ελεγχου σε βρογχο.

Δημοσίευση από Christianago » 08 Σεπ 2010 00:11

Οντως βοηθαει. Συγκεκριμενα το εκτυπωνω μεσα στο βρογχο και τα στοιχεια ελεγχου εχουν τιμη:
pid1, pid2, pid3 κλπ.
Τωρα πως μπορω να παρω την τιμη του στοιχειου ελεγχου με την $_POST;

edit: Το βρηκα. Απλα κανω: $variable = $_POST['pid1'];
Δηλαδη καθε φορα παιρνω το στοιχειο ελεγχου με βαση τον αριθμο που εχει μεσα στο βρογχο.
Ευχαριστω korgr .

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες