addslashes

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
unknown25
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 07 Μάιος 2009 23:01

addslashes

Δημοσίευση από unknown25 » 11 Σεπ 2010 17:15

Γειά σας παιδιά. Έχω μια απορρία σχετικά με το addslashes. Μπορέιτε να μου πείτε πότε το χρησιμοποιούμε και γιατί; Έχω δει σε κάτι signup κώδικες ότι το βάζουν στους κωδικούς αλλά δεν ξέρω το γιατί.
Και κάτι άλλο. Στο facebook π.χ. αν κάνω share ενα λίνκ πώς γίνεται και παίρνει τίτλο, εικόνες και περιγραφή του εκάστοτε site?

devnull
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 09 Αύγ 2009 22:13

addslashes

Δημοσίευση από devnull » 11 Σεπ 2010 21:09

Συχνά χρησιμοποιείτε σε strings πριν από την χρήση σε SQL statements.

Why would you want to escape strings?

$data = "John's car is red";

After escaping

$data = "John\'s car is read";

This string is now safe to use in an SQL statement.

Note: Στο php.ini configuration αρχείο υπάρχουν επίσης επιλογές για αυτόματο escaping string που προέρχονται από συγκεκριμένα "input streams".

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες