Προβλημα με apache server

Τεχνικές και μόνο Συζητήσεις για WEB hosting servers, Mail servers, DNS servers. Όχι αναζήτηση υπηρεσιών εδώ!

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AlexGraphicD
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 23 Απρ 2010 20:14
Τοποθεσία: Αττική
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από AlexGraphicD » 19 Σεπ 2010 02:14

Έχω εγκαταστήσει το xampp αλλα δεν λειτουργει. Κατηργησα και τη θυρα 80 που ειχε το

skype αλλα παλι τιποτα. Μηπως πρεπει να απενεργοποιησω το IIS στην διαχειρηση

συστηματων? Αλλα δεν ξερω αν το εχω. Εψαξα βασικα αλλα δεν το ειδα στην καρτελα. Εκτος

κι αν γραφεται αλλιως στα ελληνικα xp που εχω.

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 20 Σεπ 2010 11:01

IIS αναγράφεται και στα Ελληνικά XP.
Πίνακας ελέγχου->προσθαφαίρεση προγραμμάτων->προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows.
Αν είναι τσεκαρισμένος ο IIS τότε έχει εγκατασταθεί.

Άβαταρ μέλους
AlexGraphicD
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 23 Απρ 2010 20:14
Τοποθεσία: Αττική
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από AlexGraphicD » 20 Σεπ 2010 12:46

Το γραφει, αλλα δεν ειναι τσεκαρισμενο.Δεν υπαρχει στο pc μου δηλ?

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 20 Σεπ 2010 12:56

Ναι. Αν δεν είναι τσεκαρισμένο δεν είναι εγκατεστημένο στο pc.
Σαν service τουλάχιστον. Αν τα αρχεία που χρειάζεται ο IIS υπάρχουν ήδη εγκατεστημένα δεν το ξέρω.

Οπότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από burnmind » 20 Σεπ 2010 14:37

Δοκίμασε να έχεις κλειστό το skype πριν τρέξεις το xampp.

Άβαταρ μέλους
AlexGraphicD
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 23 Απρ 2010 20:14
Τοποθεσία: Αττική
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από AlexGraphicD » 20 Σεπ 2010 14:51

Μα κλειστο το εχω. Βασικα στο Wamp, μονο η MYSQL ειναι ενεργη μου γραφει και το εικονιδιο

κατω δεξια ειναι κιτρινο με ασπρο.

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από burnmind » 20 Σεπ 2010 15:31

Τελικά χρησιμοποιείς xampp ή WampServer;
AlexGraphicD έγραψε:Κατηργησα και τη θυρα 80 που ειχε το skype αλλα παλι τιποτα.
Πως την κατάργησες δηλαδή;

Άβαταρ μέλους
AlexGraphicD
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 23 Απρ 2010 20:14
Τοποθεσία: Αττική
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από AlexGraphicD » 20 Σεπ 2010 15:50

Σορρυ τωρα εχω wamp. Στην αρχη ειχα xampp αλλα ουτε αυτο δουλευε.

Την κατηργησα απο τις επιλογες του skype. Στις ρυθμισεις.

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από burnmind » 20 Σεπ 2010 16:49

Ωραία, για το WampServer δεν έχω ιδέα.

Για το XAMPP, κατέβασε τη zip έκδοση, τρέξε πρώτα το setup_xampp.bat (ακολούθησε τις οδηγίες) και μετά το xampp_start.exe και πες μου αν σου έβγαλε κάποιο error.

Μπορείς να δεις και τυχόν port conflicts τρέχοντας το xampp-portcheck.exe.

Άβαταρ μέλους
AlexGraphicD
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 23 Απρ 2010 20:14
Τοποθεσία: Αττική
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από AlexGraphicD » 20 Σεπ 2010 17:17

Πρεπει να βγαλω το wamp πρωτα? Επισης να εγκαταστησω το xampp στον δισκο που εχω τα windows? η μπορω και σε αλλο

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από burnmind » 20 Σεπ 2010 17:32

AlexGraphicD έγραψε:Πρεπει να βγαλω το wamp πρωτα? Επισης να εγκαταστησω το xampp στον δισκο που εχω τα windows? η μπορω και σε αλλο
Ο WampServer δουλεύει; Αν δουλεύει χρησιμοποίησε αυτόν! Αν όχι, τότε βγάλτον και γενικά βγάλε οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει conflict.

Μπορείς να το "εγκαταστήσεις" όπου θέλεις. Unzip it σε όποιον σκληρό (και φάκελο) θέλεις και τρέξε από εκεί το setup_xampp.bat, το οποίο θα το ρυθμίσει.

Άβαταρ μέλους
AlexGraphicD
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 23 Απρ 2010 20:14
Τοποθεσία: Αττική
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από AlexGraphicD » 20 Σεπ 2010 17:38

Οχι δεν δουλευει ο wamp. Οπως ειπα πιο πανω, λειτουργει μονο η mysql, οχι ο apache. θα βαλω το xampp τωρα. Thanks
"Οι άνθρωποι στην ουσία δεν έχουν ανάγκη να αποκτήσουν χρήματα. Αυτό που χρειάζονται πραγματικά είναι η ελεύθερη πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες χωρίς τη χρήση κάποιου μέσου ανταλλαγής, χρέους."
http://thepangea.org, http://.thevenusproject.com, http://zeitgeistmovie.com/
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από Cha0s » 20 Σεπ 2010 17:44

Κάπου κρατάει το error_log ο apache (δεν ξέρω που είναι σε WAMP).

Κάνε paste τις τελευταίες 10-20 γραμμές να δούμε γιατί δεν σηκώνεται.

Έτσι είναι σαν να ψάχνουμε ψύλους στα άχυρα :lol:

Άβαταρ μέλους
AlexGraphicD
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 23 Απρ 2010 20:14
Τοποθεσία: Αττική
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από AlexGraphicD » 20 Σεπ 2010 18:21

Ετρεξα το setup.bat και στο τελος εβγαλε αυτο.

Εικόνα

Και μετα ανοιγω το control panel και ακομα δεν λειουργει ο apache. To error log που ειναι στο

xampp?

Άβαταρ μέλους
AlexGraphicD
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 23 Απρ 2010 20:14
Τοποθεσία: Αττική
Επικοινωνία:

Προβλημα με apache server

Δημοσίευση από AlexGraphicD » 20 Σεπ 2010 18:36

Εβαλα παλι το wamp και οταν παταω το apache μου

βγαζει αυτο.

"Η εφαρμογή Apache HTTP Server αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση."

Και το error log αυτο.

[Mon Sep 20 17:28:36 2010] [notice] Apache/2.2.11 (Win32) PHP/5.3.0 configured -- resuming normal operations
[Mon Sep 20 17:28:36 2010] [notice] Server built: Dec 10 2008 00:10:06
[Mon Sep 20 17:28:36 2010] [error] (OS 2)Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα. : Parent: Could not set child process stdout
[Mon Sep 20 17:28:36 2010] [notice] Child 2716: Child process is running
[Mon Sep 20 17:28:44 2010] [crit] (OS 109)Η διοχέτευση έχει τερματιστεί. : Child 2716: Unable to retrieve the ready event from the parent
[Mon Sep 20 17:30:13 2010] [warn] pid file G:/wamp/bin/apache/Apache2.2.11/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Mon Sep 20 17:30:13 2010] [notice] Apache/2.2.11 (Win32) PHP/5.3.0 configured -- resuming normal operations
[Mon Sep 20 17:30:13 2010] [notice] Server built: Dec 10 2008 00:10:06
[Mon Sep 20 17:30:13 2010] [error] (OS 2)Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα. : Parent: Could not set child process stdout
[Mon Sep 20 17:30:13 2010] [notice] Child 596: Child process is running
[Mon Sep 20 17:30:22 2010] [crit] (OS 109)Η διοχέτευση έχει τερματιστεί. : Child 596: Unable to retrieve the ready event from the parent


Στο error log του xampp εγραφε αυτο.


Can't open nul: No such file or directory
perl_parse: No such file or directory
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlexGraphicD την 20 Σεπ 2010 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Apache, IIS, DNS Servers”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες