php πρόβλημα με μεταφορά τιμής

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
scor
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 19 Ιουν 2010 02:10

php πρόβλημα με μεταφορά τιμής

Δημοσίευση από scor » 23 Σεπ 2010 18:09

όχι συνεχίζει το πρόβλημα...

δε μου εμφανίζει τίποτε εκτός από το notice

αφαίρεσα και το view.js μήπως χτυπάει εκεί αλλά τίποτε συνεχίζει το ίδιο.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

php πρόβλημα με μεταφορά τιμής

Δημοσίευση από fafos » 23 Σεπ 2010 18:17

eixes pote provlhma me thn php?

dokimase auto:

allakse auto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$posotita = $_POST&#91;"posotita"&#93;;
?> 

me auto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$posotita = $_POST&#91;"posotita"&#93;; echo $posotita;
?> 
dokimase to kai pes an pairneis thn timh prin thn forma..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

scor
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 19 Ιουν 2010 02:10

php πρόβλημα με μεταφορά τιμής

Δημοσίευση από scor » 23 Σεπ 2010 18:19

αυτό έκανα και πριν και σου είπα ότι δεν μου αλλάζει κάτι...

έχεις pm.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

php πρόβλημα με μεταφορά τιμής

Δημοσίευση από fafos » 23 Σεπ 2010 18:21

scor έγραψε:αυτό έκανα και πριν και σου είπα ότι δεν μου αλλάζει κάτι...

έχεις pm.
to ekanes alla me <?php... ego thelo na to kaneis xoris to php.. me sketo <?

elpizo h forma sto 1.php na exei method="post" kai na mhn paleuoume tsampa tosh ora.. :lol:
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

scor
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 19 Ιουν 2010 02:10

php πρόβλημα με μεταφορά τιμής

Δημοσίευση από scor » 23 Σεπ 2010 18:24

και χωρίς το php πάλι το ίδιο και ναι έχει η 1.php method="post" :)

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

php πρόβλημα με μεταφορά τιμής

Δημοσίευση από fafos » 23 Σεπ 2010 18:27

scor έγραψε:και χωρίς το php πάλι το ίδιο και ναι έχει η 1.php method="post" :)
to pm pou einai? :lol:
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

scor
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 19 Ιουν 2010 02:10

php πρόβλημα με μεταφορά τιμής

Δημοσίευση από scor » 23 Σεπ 2010 18:32

Το πρόβλημα λύθηκε ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες