Ενσωματωση 2 αρχειων flash σε ενα

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
makphil62
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 14 Οκτ 2008 02:13

Ενσωματωση 2 αρχειων flash σε ενα

Δημοσίευση από makphil62 » 24 Σεπ 2010 16:51

Καλησπέρα παιδιά,

Θελω να ενσωματώσω δυο έτοιμα αρχεια flv σε ένα και να τα κάνω export σε ενα swf.Δηλαδή να παιζει το πρωτο φλασακι και αμεσως αφου τελειωσει μετα απ δυο δευτερολεπτα να ξεκιναει το αλλο.

Θελει xml ή γινεται καπως αλλιως..

Άβαταρ μέλους
Nemesis_Elite
Δημοσιεύσεις: 348
Εγγραφή: 14 Μαρ 2009 22:51
Τοποθεσία: athens

Ενσωματωση 2 αρχειων flash σε ενα

Δημοσίευση από Nemesis_Elite » 25 Σεπ 2010 12:45

και γιατί δεν τα βγαζεις σαν 2 .σγφ και μόλις τελειώνει το πρώτο να βαλεις ενα
as :
loadMovieNum("deyteroflash.swf", 1);


αλλιώς αν δεν σου κάνει αυτό τοτε παρτα copy-paste ta frames απο το δευτερο και ριξτα στο πρώτο.

τελος.

makphil62
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 14 Οκτ 2008 02:13

Ενσωματωση 2 αρχειων flash σε ενα

Δημοσίευση από makphil62 » 25 Σεπ 2010 12:52

τα δοκιμαζω και σου λεω thanks!

makphil62
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 14 Οκτ 2008 02:13

Ενσωματωση 2 αρχειων flash σε ενα

Δημοσίευση από makphil62 » 26 Σεπ 2010 15:09

copy-paste ηταν τελικα!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες