Repeat Region

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mola_kalouba
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: 17 Φεβ 2008 11:14
Επικοινωνία:

Repeat Region

Δημοσίευση από mola_kalouba » 29 Σεπ 2010 21:13

Αυτο που θελω να κανω ειναι να εμφανιζω τις εγγραφες οπως παρακατω

[table]Εγγραφη 1 Εγγραφή 2 Εγγραφή 3
Εγγραφη 4 Εγγραφή 5 Εγγραφή 6[/table]
κτλ

Το Dreamweaver κάνει αυτο

[table]Εγγραφη 1 Εγγραφή 1 Εγγραφή 1
Εγγραφη 2 Εγγραφή 2 Εγγραφή 2[/table]
κτλ

ο κωδικας του repeat region ειναι αυτος

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php do &#123; ?><tr>
      <td><?php echo $row_Recordset1&#91;'id'&#93; + 1; ?> <?php echo $row_Recordset1&#91;'message'&#93;; ?></td>
      <td><?php echo $row_Recordset1&#91;'id'&#93; + 2; ?> <?php echo $row_Recordset1&#91;'message'&#93;; ?></td>
       <td><?php echo $row_Recordset1&#91;'id'&#93; + 3; ?> <?php echo $row_Recordset1&#91;'message'&#93;; ?></td>
    </tr><?php &#125; while &#40;$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;&#41;; ?>
Εγω δοκιμασα να αυξήσω το πεδιο της βασης ID κατα 1 αλλα δεν περνω το αποτελεσμα που θελω γιατι κανω sort με αλλο πεδιο

να το αποτελεσμα τι μου δινει

[table]Εγγραφη 1 Εγγραφή 2 Εγγραφή 3
Εγγραφη 2 Εγγραφή 3 Εγγραφή 4[/table]

κτλ

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει;

Ευχαριστω πολυ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Repeat Region

Δημοσίευση από fafos » 29 Σεπ 2010 21:32

an ta ekane ola to dreamweaver tha ta eixan kleisei ta magazia... to dreamweaver einai keimenografos den dinei ta panta etoima..

des edo: http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... nt&t=26185
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

mola_kalouba
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: 17 Φεβ 2008 11:14
Επικοινωνία:

Repeat Region

Δημοσίευση από mola_kalouba » 29 Σεπ 2010 22:18

Ευχαριστώ για την βοήθεια, δεν περιμένω να τα κάνει τα πάντα απλά το αναφέρω μήπως έχει σημασία που το έκανα με Dreamweaver

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Repeat Region

Δημοσίευση από dva_dev » 29 Σεπ 2010 23:50

Δοκίμασε κάτι τέτοιο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php do &#123; $tdCount = 0;?>
<tr> 
<?php while &#40;$tdCount < 3 && $row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;&#41; &#123; $tdCount++;?>
<td><?php echo $row_Recordset1&#91;'id'&#93;;?> <?php echo $row_Recordset1&#91;'message'&#93;;?></td> 
<?php &#125; while &#40;$tdCount < 3&#41; &#123; $tdCount++; echo '<td></td>'; &#125;?>
</tr>
<?php &#125; while &#40;$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;&#41;;?>

mola_kalouba
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: 17 Φεβ 2008 11:14
Επικοινωνία:

Repeat Region

Δημοσίευση από mola_kalouba » 30 Σεπ 2010 17:02

dva_dev έγραψε:Δοκίμασε κάτι τέτοιο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php do &#123; $tdCount = 0;?>
<tr> 
<?php while &#40;$tdCount < 3 && $row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;&#41; &#123; $tdCount++;?>
<td><?php echo $row_Recordset1&#91;'id'&#93;;?> <?php echo $row_Recordset1&#91;'message'&#93;;?></td> 
<?php &#125; while &#40;$tdCount < 3&#41; &#123; $tdCount++; echo '<td></td>'; &#125;?>
</tr>
<?php &#125; while &#40;$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;&#41;;?>


Λοιπον αυτο δουλευει αλλα θα έπρεπει να μου έδεινε αυτο το αποτέλεσμα

30 31 32
33 34 35
36 29 28
26 27 23
24 25 21

μου δεινει το εξής αποτέλεσμα

31 32 33
35 36 29
26 27 23
25 21

Για ποιο λογο;

Ευχαριστω πολυ

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Repeat Region

Δημοσίευση από dva_dev » 01 Οκτ 2010 01:02

Για το ότι χάνει το αρχικό "30" ευθύνεται κάτι στον κώδικα που έχεις πριν από το κομμάτι που μας έχεις δείξει. Να υποθέσω ότι υπάρχει κάποιο mysql_fetch_assoc? Συμβαίνει όταν δείχνεις μόνο αποσπάσματα.

Για το ότι χάνει κάθε 4ο νούμερο ευθύνεται το 2ο mysql_fetch_assoc που τρέχει στο καπάκι μετά το πρώτο.

Ενιγουεη που λέει και ο παπούς μου, δοκίμασε μια διαφορετική version (λίγο πιο απλωμένη, χωρίς ανακάτεμα html-php, για να είναι πιο ευανάγνωστη).

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
	$break = false;
	while &#40;!$break&#41;
	&#123;
		$tdCount = 0;
		echo '<tr>';
		while &#40;$tdCount < 3 && $row_Recordset1&#41;
		&#123;
			$tdCount++;
			echo '<td>',$row_Recordset1&#91;'id'&#93;,' ',$row_Recordset1&#91;'message'&#93;,'</td>'; 
			$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;;
		&#125;
		$break = $tdCount < 3;
		while &#40;$tdCount < 3&#41;
		&#123;
			$tdCount++;
			echo '<td></td>';
		&#125;
		echo '</tr>';
	&#125;;
?>

mola_kalouba
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: 17 Φεβ 2008 11:14
Επικοινωνία:

Repeat Region

Δημοσίευση από mola_kalouba » 01 Οκτ 2010 16:15

dva_dev έγραψε:Για το ότι χάνει το αρχικό "30" ευθύνεται κάτι στον κώδικα που έχεις πριν από το κομμάτι που μας έχεις δείξει. Να υποθέσω ότι υπάρχει κάποιο mysql_fetch_assoc? Συμβαίνει όταν δείχνεις μόνο αποσπάσματα.

Για το ότι χάνει κάθε 4ο νούμερο ευθύνεται το 2ο mysql_fetch_assoc που τρέχει στο καπάκι μετά το πρώτο.

Ενιγουεη που λέει και ο παπούς μου, δοκίμασε μια διαφορετική version (λίγο πιο απλωμένη, χωρίς ανακάτεμα html-php, για να είναι πιο ευανάγνωστη).

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
	$break = false;
	while &#40;!$break&#41;
	&#123;
		$tdCount = 0;
		echo '<tr>';
		while &#40;$tdCount < 3 && $row_Recordset1&#41;
		&#123;
			$tdCount++;
			echo '<td>',$row_Recordset1&#91;'id'&#93;,' ',$row_Recordset1&#91;'message'&#93;,'</td>'; 
			$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;;
		&#125;
		$break = $tdCount < 3;
		while &#40;$tdCount < 3&#41;
		&#123;
			$tdCount++;
			echo '<td></td>';
		&#125;
		echo '</tr>';
	&#125;;
?>
Ευχαριστω δούλεψε

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες