object κωδικας

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
michalis_pax
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Οκτ 2010 00:52
Επικοινωνία:

object κωδικας

Δημοσίευση από michalis_pax » 14 Οκτ 2010 19:44

ξερει κανεις πως μπορω να χρησιμοποιησω τον object κωδικα απο τη στανταρ βιβλιοθηκη της c++?

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

object κωδικας

Δημοσίευση από dva_dev » 15 Οκτ 2010 00:00

Συνήθως για την επαναχρησιμοποίηση του κώδικα χρησιμοποιούνται οι στατικές βιβλιοθήκες (με κατάληξη .lib στα windows) και οι δυναμικές βιβλιοθήκες (με κατάληξη .dll στα windows).
Τον object κώδικα (.obj αρχεία) - αν είναι αυτό που θέλεις να κάνεις - μπορείς να τα προσθέσεις στο project σου (αν είσαι σε κάποιο ide) ή αν το κάνεις με το χέρι, κατά το link προσθέτεις και αυτά τα αρχεία μαζί με τα άλλα που έχεις από τον δικό σου κώδικα. Γιατί όμως να πάς έτσι; Κάπως ανορθόδοξο μου φαίνεται.

michalis_pax
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Οκτ 2010 00:52
Επικοινωνία:

object κωδικας

Δημοσίευση από michalis_pax » 16 Οκτ 2010 22:13

Μαθαινω c++ μονος μου και θελω να μαθω ολα της τα κολπακια.Οστοσο πιστευω οτι διαχωριζοντας το προγραμμα ειναι ευκολοτερη η συντιρηση του,αφου χωριζοντας τη διεπιφανεια της κλασσης δεν χρειαζεται να την αλλαζω ολοκληρη καθε φορα που θελω να προσθεσω κατι καινουργιο. :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες