Βοήθεια σχετικά με δυναμικό όνομα σε multiple select

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Βοήθεια σχετικά με δυναμικό όνομα σε multiple select

Δημοσίευση από dynoroad » 15 Οκτ 2010 16:58

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω φτιάξει ένα select multiple Box και θέλω τις μεταβλητές που θα βάζει εκεί ο χρήστης να τις περνάω σε μία νέα σελίδα και μετά να κάνω ερώτημα στην βάση μου. Το θέμα είναι ότι αφού δήλωσα σαν όνομα στο multiple select "pedia" και πατήσω submit, τότε όλες οι μεταβλητές που έχω επιλέξει περνάνε με το κοινό όνομα pedia="τιμή μεταβλητής".

Δηλαδή ο κώδικάς μου είναι :

<select multiple name="toBox" id="toBox">

και όταν πατήσω submit τότε στο url μου εμφανίζονται :

data.php?toBox=aithousa&toBox=xwrit....

Αυτό που ζητάω είναι πώς μπορώ να πάρω στην άλλη σελίδα τις τιμές xwrit, aithousa απο το url....

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Βοήθεια σχετικά με δυναμικό όνομα σε multiple select

Δημοσίευση από fafos » 15 Οκτ 2010 17:24

ta options prepei na ta steleneis san array vazontas ta eisagogika sto name: name="toBox[]"


katopin ta douleueis san array:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$arr = '';
$arr = $_GET&#91;toBox&#93;;
foreach &#40;$arr as $value&#41; &#123;
    echo $value.'<br>';
&#125;

?>
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Βοήθεια σχετικά με δυναμικό όνομα σε multiple select

Δημοσίευση από dynoroad » 15 Οκτ 2010 17:50

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου.. Λύθηκε αυτό το πρόβλημα. Απλά ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι όταν πάω να κάνω ερώτημα στην βάση. Έστω ένα select ερώτημα.

Τι θα βάλω στην θέση του "SELECT $pedio FROM login" $pedio ? ώστε να πάρω όλες τις μεταβλητές που έχουν αποθηκευτεί στην μεταβλητή var όπως μου ανέφερες πιο πάνω?

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Βοήθεια σχετικά με δυναμικό όνομα σε multiple select

Δημοσίευση από korgr » 15 Οκτ 2010 17:53

http://dev.mysql.com/tech-resources/art ... ation.html

Ελπίζω να εκτιμήσεις το link και να μην το θεωρήσεις ειρωνία! :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες