Πρόβλημα με εισαγωγή flash αρχείου σε php

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Πρόβλημα με εισαγωγή flash αρχείου σε php

Δημοσίευση από dynoroad » 18 Οκτ 2010 22:26

Καλησπέρα σας,

έχω ένα πρόβλημα όσον αφορά με ένα αρχείο .swf που έχω φτιάξει.

Έχω φτιάξει ένα drop down μενού αλλά όταν το κάνω εισαγωγή στην php σελίδα μου, αυτό μου εμφανίζεται πολύ μικρότερο.

Υπάρχει κάποια λύση απο το flash ή απο τον κώδικα php?

Επίσης, έχω ολοκληρωμένο το drop down μενού και του έχς δώσει διαστάσεις όσο τα κύρια κουμπιά. Δηλαδή αν βάλεις τον κέρσορά σου επάνω σε κάποιο κουμπί που ανοίγει δίπλα του κάποιες υποκατηγορίες, αυτές δεν μου εμφανίζονται.

Το ερώτημά μου είναι πώς μπορώ να βάλω το drop down μενού στην σελίδα και όταν πηγαίνω σε κάποιο κουμπί που έχει κάποιο υποκατηγορία αυτή να εμφανίζεται???
Συνημμένα

drop_down.swf [ 1.04 KiB | Προβλήθηκε 1406 φορές ]


Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εισαγωγή flash αρχείου σε php

Δημοσίευση από korgr » 18 Οκτ 2010 22:47

δεν θα μας δείξεις με τι κώδικα το ενσωματώνεις?

dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Πρόβλημα με εισαγωγή flash αρχείου σε php

Δημοσίευση από dynoroad » 22 Οκτ 2010 18:45

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shoc ... n=7,0,19,0" width="1080" height="22">
<param name="movie" value="drop_down.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="drop_down.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="1080" height="22"></embed>
</object>


Aytos edw einai o kwdikas pou to enswmatwnw stin php selida mou...

cyprog
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008 11:05

Πρόβλημα με εισαγωγή flash αρχείου σε php

Δημοσίευση από cyprog » 22 Οκτ 2010 22:38

Μήπως θα μπορούσες να δώσεις κάποιο link για να δούμε τι ακριβώς εννοείς;

dynoroad
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2008 00:09

Πρόβλημα με εισαγωγή flash αρχείου σε php

Δημοσίευση από dynoroad » 23 Οκτ 2010 16:17

www.aetosgalatsiou.gr/nuevo

katw apo to prwto menu iparxei ena deytero alla se morfi flash.. an pate stin katigoria "omada" exw valei alles 3 ypokatigories... alla mono i mia fainetai.. pws tha mporousa aytes tis ypokatigories na tis kanw na fainontai mprosta apo to flash arxeio???

cyprog
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008 11:05

Πρόβλημα με εισαγωγή flash αρχείου σε php

Δημοσίευση από cyprog » 24 Οκτ 2010 00:02

Δυστυχώς αυτού του είδους τα προβλήματα παρατηρούνται πολύ συχνά στα αρχεία flash (εννοώ τα προβλήματα με τη χρήση tables). Προσπάθησε να προσθέσεις το menu χρησιμοποιώντας το swfobject είναι πολύ εύκολο στη χρήση και συνήθως λύνει αυτού του είδους τα προβλήματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα το swfobject και έχω περιορίσει αυτά τα προβλήματα.

[off topic]
Επίσης τα ίδια αποτελέσματα για το menu θα μπορούσες να τα δημιουργήσεις και με ένα απλό javascript/css menu το οποίο μπορείς να φτιάξεις online δωρεάν και ακολούθως να το "πειράξεις" λίγο για να το φέρεις στα μέτρα σου.
[/off topic] :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης