echo problem

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
netpumber
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 08 Μαρ 2009 19:06

echo problem

Δημοσίευση από netpumber » 21 Οκτ 2010 23:28

γεια σας και πάλι..

λοιπόν έχω αυτές τις δυο if στην php

Κώδικας: Επιλογή όλων

//Check For Connection

$connect = mysql_connect($host.':'.$port,$DBusr,$DBpswd);

	if (!$connect) {
		echo '<p class="messageFalse"><b>Η Σύνδεση Απέτυχε</b></p><br>';
		&#125;else&#123;
		echo '<p class="messageTrue"><b>Η Σύνδεση Πέτυχε</b></p><br>';
			&#125;
		
$dbselect = mysql_select_db&#40;$DB , $connect&#41;;

	if &#40;!$dbselect&#41; &#123;
		echo '<p class="messageFalse1"><b>no db</b></p><br>';
		&#125;else&#123;
		echo '<p class="messageTrue1"><b>yes db</b></p><br>';
			&#125;			
εδώ είναι το css για τις κλασεις που χρησιμοποιώ

Κώδικας: Επιλογή όλων

.messageTrue		&#123;
					margin-left&#58;865px;
					margin-top&#58;-450px;
					font&#58;Arial, Helvetica, sans-serif;
					font-size&#58;13px;
					color&#58;#000000;
					&#125;	
					
.messageFalse		&#123;
					margin-left&#58;865px;
					margin-top&#58;-450px;
					font&#58;Arial, Helvetica, sans-serif;
					font-size&#58;13px;
					color&#58;#990033;
					&#125;	
					
.messageTrue1		&#123;
					margin-left&#58;865px;
					margin-top&#58;-440px;
					font&#58;Arial, Helvetica, sans-serif;
					font-size&#58;13px;
					color&#58;#000000;
					&#125;	
					
.messageFalse1		&#123;
					margin-left&#58;865px;
					margin-top&#58;-440px;
					font&#58;Arial, Helvetica, sans-serif;
					font-size&#58;13px;
					color&#58;#990033;
					&#125;			  					

Το θέμα είναι οτι μόνο το ένα απο τα δυο μηνύματα των if τυπώνονται. Και αυτό που τυπώνεται είναι το "Η Σύνδεση Πέτυχε" και όχι το "yes db" πώς μπορώ να τα κάνω να τυπώνονται το ένα κάτω απο το άλλο ;
Στον κώδικα της html παρ' όλα αυτά φαίνεται πως τυπόνονται και τα 2 αλλά δεν εμφανίζονται. Μήπως παίζει τπτ με το margin στο css ?

ίσως αν έβαζα τις if σε κάποιο loop ;

Ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

echo problem

Δημοσίευση από fafos » 22 Οκτ 2010 00:16

mallon to margin-top to stelnei sto vouno... einai lathos na metras pixels kai na stelneis to mhnyma...vale to php prin thn forma (amesos meta to <body>) kai doulepse margin-top:0;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

echo problem

Δημοσίευση από korgr » 22 Οκτ 2010 00:57

Η $DB έχει σωστή τιμή?

netpumber
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 08 Μαρ 2009 19:06

echo problem

Δημοσίευση από netpumber » 22 Οκτ 2010 13:16

Ναι η $DB έχει σωστή τιμή.. Το θέμα λύθηκε σύμφωνα με αυτό που είπε ο fafos.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες