php login

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
kostaspel
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 04 Μαρ 2008 12:38

php login

Δημοσίευση από kostaspel » 25 Οκτ 2010 11:42

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια όποιου γνωρίζει για να βελτιώσω τη λειτουργικότητα του login που έχω δημιουργήσει.
Τα προβλήματα είναι δύο.
1)θα ήθελα όταν πηγαίνει κάποιος στη σελίδα ο κένσορας να είναι στο username και να μην χρειάζεται κάποιος να κλικάρει στο πεδίο.
2)Πως μπορώ να βάλω ένα checkbox όπως έχει και το freestuff ώστε να αποθηκεύεται το cookies για κάποιες ημέρες και να μην χρειάζεται να κάνει ξανά login την επόμενη φορά που θα θέλει να συνδεθεί.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

php login

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 25 Οκτ 2010 13:11

kostaspel έγραψε:1)θα ήθελα όταν πηγαίνει κάποιος στη σελίδα ο κένσορας να είναι στο username και να μην χρειάζεται κάποιος να κλικάρει στο πεδίο.
Αυτό είναι javascript.

στο <body> βάζεις αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

onLoad="focus&#40;&#41;;login_form.username.focus&#40;&#41;"
στο form αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

action="μπούρου μπούρου" method="μπούρου μπούρου" name="login_form"
και αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type="text" name="username" size="30" maxlength="15">
Φυσικά μπορείς να δώσεις όποιον ορισμό θέλεις αρκεί το
onLoad="focus();login_form..username.focus() να αντιστοιχεί στο σωστό name="login_form"
και το onLoad="focus();login_formusername.focus() στο σωστό name="username"


Βέβαια αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα πρόβλημα στον firefox.
Στις παλιότερες εκδόσεις τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

php login

Δημοσίευση από mrpc » 27 Οκτ 2010 01:40

Σχετικά με το δεύτερο ερώτημά σου... δεν μας δίνεις καθόλου πληροφορίες για το πως λειτουργεί το script που έχεις ήδη.
Λογικά όμως θα μπορέσεις να βρεις άκρη αν μελετήσεις λίγο πως λειτουργούν τα cookies στην php. Συγκεκριμένα, κοίτα στην setcookie την τρίτη παράμετρο (expire).

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες