loop πατώντας refresh και timeline

Πληροφορίες σχετικές με την ASP, ASP.NET και με τις εφαρμογές που είναι γραμμένες με αυτήν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mairi_epp
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 04 Ιουν 2010 00:20

loop πατώντας refresh και timeline

Δημοσίευση από mairi_epp » 03 Νοέμ 2010 00:45

Γεια σας παιδια, εχω καποιο κολημα με την εργασια μου.... εχω στεισει ενα website με VisualStudio2008 σε c# στο οποιο τρεχει μια εφαρμογη... Αυτη η εφαρμογη
εχει να κανει με τα τεστ των υποψηφιων οδηγων... υπαρχει μια βαση δεδομενων οπου βρισκονται ολες οι ερωτησεις του κωδικα
οδικης κυκλοφοριας.. σεταρισμενες με τις πολλαπλες επιλογες τους και τις εικονες που τις περιγραφουν... η εφαρμογη τραβαει απο
την βαση τυχαια 30(εικονα-ερωτηση-πολλαπλες επιλογες) και τις εμφανιζει σε ενα GridView... στο κατω μερος της σελιδας υπαρχει κουμπι ''ελεγχος'' που παιρνει τις επιλογες
που δινει ο χρηστης....τις συγκρινει με τις σωστες στην βαση... τις μετραει και αναλογα με το αποτελεσμα... δινει μηνυμα Επιτυχια ή Αποτυχια...

Εγω θα ηθελα καθε φορα που κανει refresh ο χρηστης να ξανατρεχει η random που εχω βαλει στον κωδικα και να μου δινει ενα νεο
σετ απο 30 διαφορετικες ερωτησεις της βασης και ακομα θα ηθελα να υπαρχει και μια μπαρα χρονου που θα τρεχει για 20 λεπτα οσο πρεπει να διαρκει δηλαδη
μια θεωρητικη εξεταση....
για να μου εμφανισει τυχαια τις 30 ερωτησεις εχω χρησιμοποιησει τον εξης κωδικα...


</asp:GridView>
<asp:AccessDataSource ID="AccessDataSource1" runat="server"
DataFile="App_Data\DriveTest.mdb"
DeleteCommand="DELETE FROM `erwtiseis` WHERE `id` = ?"
InsertCommand="INSERT INTO `erwtiseis` (`id`, `ervtish`) VALUES (?, ?)"
SelectCommand="SELECT TOP 30 `id`, `ervtish`FROM `erwtiseis` ORDER BY Rnd(id)"
UpdateCommand="UPDATE `erwtiseis` SET `ervtish` = ? WHERE `id` = ?">
<DeleteParameters>
<asp:Parameter Name="id" Type="Int32" />
</DeleteParameters>
<InsertParameters>
<asp:Parameter Name="id" Type="Int32" />
<asp:Parameter Name="ervtish" Type="String" />
</InsertParameters>
<UpdateParameters>
<asp:Parameter Name="ervtish" Type="String" />
<asp:Parameter Name="id" Type="Int32" />
</UpdateParameters>
</asp:AccessDataSource>

το προβλημα μου ειναι οτι καθε φορα που τρεχω την εφαρμογη μου δινει τις ιδιες ερωτησεις.... εγω ομως θελω πατωντας refresh να μου δινει
αλλες ραντομ ερωτησεις... υποθετω πως θα επρεπε να τρεχει καποιο loop.... αλλα δεν ξερω πωσ να το συνταξω....
ουτε βεβαια πως θα τοποθετησω την μπαρα χρονου....
Θα ηταν μεγαλη βοηθεια για μενα η απαντηση σας...
Ευχαριστω προκαταβολικα....

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

loop πατώντας refresh και timeline

Δημοσίευση από dva_dev » 06 Φεβ 2011 00:52

Ρίξε μια ματιά στο
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=41932
και δοκίμασε να τροποποιήσεις ανάλογα το selectcommand

[edit]
Κάνει και μια αναζήτηση για javascript timers
[/edit]

Απάντηση

Επιστροφή στο “ASP, ASP.NET”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες