anakainizein.gr

Θέλετε την γνώμη των άλλων για την σελίδα σας; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
alexisstel
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 23 Σεπ 2010 13:14
Τοποθεσία: GR

anakainizein.gr

Δημοσίευση από alexisstel » 09 Νοέμ 2010 20:22

το πρωτο μου πείραμα για να δημιουργήσω και εγω μια σελίδα ... www.anakainizein.gr

σίγουρα θα έχει πολλά λάθη ...

ελπίζω να την σχολιάσετε για να μαθένω σιγά σιγά...

το μόνο μου πρόβλημα είναι με την επικοινωνία και την φόρμα και θα ήθελα λίγο την βοηθειά σας ....

κάτι δεν κάνω σωστά με τα αρχεία php ... αλλά δεν έχω καταλάβει τι !!!!


ευχαριστώ πολύ ... για το χρόνο σας ...

και που θα πάει και τι ο flash θα το μάθω .... :D :D
AL6S

io_pas
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 04 Ιουν 2007 21:50
Επικοινωνία:

anakainizein.gr

Δημοσίευση από io_pas » 09 Νοέμ 2010 21:05

Μου αρέσει ο συνδυασμός των χρωμάτων απλά θα συνιστούσα μεγαλύτερη γραμματοσειρά στο μενού και να αφαιρεθούν τα πορτοκαλί πλαίσια.

Καλή αρχή :)

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

anakainizein.gr

Δημοσίευση από EneMe » 09 Νοέμ 2010 21:45

Δεν είναι κακό το αισθητικό κομμάτι, παίρνει διορθώσεις, αλλά είναι καλό...
Αλλά όταν όλα είναι εικόνες, ε, δεν είναι ακριβώς ιστοσελίδα...

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

anakainizein.gr

Δημοσίευση από fiskilis » 10 Νοέμ 2010 08:49

εγω δεν το βλεπω καλα η ειναι τραβηγμενο δεξια και εκτος οθονης?

τεραστιος χαμενος χωρος το πορτοκαλι για πιο λογο?

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

anakainizein.gr

Δημοσίευση από xultimatex » 10 Νοέμ 2010 09:04

Για τη φόρμα που λες, το tag <form> πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα input. Όχι μόνο το submit.
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

alexisstel
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 23 Σεπ 2010 13:14
Τοποθεσία: GR

anakainizein.gr

Δημοσίευση από alexisstel » 11 Νοέμ 2010 18:42

Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να τη δείτε την σελίδα ...

εάν παρατηρήσετε παίζει διαφορετικά σε explorer, crome & firefox ..

ο λόγος ότι όταν την έκανα preview μου τα πέταγε όπου ήθελε τα κελία ...

το πορτοκαλί λόγο του ότι είναι τα χρώματα της εταιρίας .... μάλλον θα μπορούσα να είχα κάνει λίγο ποιο μεγάλη την σελίδα ... για να χαθεί το πορτοκαλί...

και τέλος άλλοι μία ερώτηση όταν λες ότι το tag <form> πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα input... ποίο ελληνικά τι εννοείς...
:wink:
AL6S

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

anakainizein.gr

Δημοσίευση από xultimatex » 11 Νοέμ 2010 19:57

Αν ανοίξεις τον πηγαίο κώδικα της σελίδας επικοινωνίαε θα δεις αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <input name="name" type="text" />
            <br />
            <span class="txt">E-mail&#58;</span><br />

            <input name="email" type="text" />
            <br />
            <span class="txt">Τοποθεσία&#58;</span><br />
            <input name="location" type="text" id="location" />
            <br />
            <span class="txt">Σχόλια&#58;</span><br />
            <textarea name="comments" cols="35" rows="5"></textarea>

            <br />
        </span>
          <form action="FormToEmail.php" method="post" class="style1">
            <input name="submit" type="submit" id="submit" value="Submit" />
          </form>
Τα πρώτα inputs είναι τα tesxtboxes και το τελευταίο είναι το κουμπί submit. Αυτό πρέπει να γίνει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

 
     <form action="FormToEmail.php" method="post" class="style1">
      <input name="name" type="text" />
            <br />
            <span class="txt">E-mail&#58;</span><br />

            <input name="email" type="text" />
            <br />
            <span class="txt">Τοποθεσία&#58;</span><br />
            <input name="location" type="text" id="location" />
            <br />
            <span class="txt">Σχόλια&#58;</span><br />
            <textarea name="comments" cols="35" rows="5"></textarea>

            <br />
        </span>
            <input name="submit" type="submit" id="submit" value="Submit" />
          </form>
Καντο και δοκίμασε να στείλεις email ξανά.
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέλω την γνώμη σας για την Σελίδα μου...”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες