Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Δημοσίευση από ibizakias » 11 Νοέμ 2010 11:27

Καλημέρα σας! Προσπαθώ να μεταφέρω μία βάση δεδομένων από ιστοσελίδα φτιαγμένη σε joomla. Την έχω κάνει εξαγωγή από τον παλιό server σε αρχείο .sql και όταν την κάνω εισαγωγή στον άλλο server μου βγάζει το ακόλουθο σφάλμα:
λάθος
Εντολή SQL:

--
-- Βάση: `όνομα βάσης`
--
CREATE DATABASE `όνομα βάσης` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;



Η MySQL επέστρεψε το μύνημα:

#1044 - Access denied for user 'όνομα χρήστη'@'localhost' to database 'όνομα βάσης'

μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει; Ευχαριστώ!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Δημοσίευση από CyberCr33p » 11 Νοέμ 2010 13:41

Διέγραψε τη γραμμή:

CREATE DATABASE `όνομα βάσης` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

από το sql αρχείο και ξαναδοκίμασε.

ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Δημοσίευση από ibizakias » 11 Νοέμ 2010 13:53

Την έσβησα την γραμμή και τώρα το σφάλμα μου το βγάζει έτσι:
λάθος
Εντολή SQL:

--
-- Βάση: `όνομα βάσης`
--
USE `όνομα βάσης` ;



Η MySQL επέστρεψε το μύνημα:

#1044 - Access denied for user 'όνομα χρήστη'@'localhost' to database 'όνομα βάσης'
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Δημοσίευση από CyberCr33p » 11 Νοέμ 2010 14:07

Σβήσε και το USE `όνομα βάσης` ;

ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Δημοσίευση από ibizakias » 11 Νοέμ 2010 14:25

Τέλεια τώρα έκανε κανονικά την εισαγωγή! Επίσης έχω το εξής μικρό προβληματάκι: Κάνω upload τα αρχεία μου στον ftp και πάντα στο τέλος αφήνει 6 αρχεία τα οποία δεν κάνει upload με τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Δημοσίευση από CyberCr33p » 11 Νοέμ 2010 14:32

Προτείνω να ρωτήσεις το webhost σου για αυτό.

ibizakias
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 23 Απρ 2008 11:34

Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Δημοσίευση από ibizakias » 11 Νοέμ 2010 14:35

Ναι το έκανα και περιμένω την απάντηση απλά επειδή είμαι λίγο βιαστικός γι' αυτό ρώτησα και εδώ!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με μεταφορά βάσης.

Δημοσίευση από CyberCr33p » 11 Νοέμ 2010 14:40

Για αυτό το θέμα πρέπει να κοιτάξει στα logs του ftp server μήπως εμφανίζει κάτι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης