php mysql - φορμα εισαγωγης στοιχειων

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
miltiadisf
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 28 Ιουν 2010 13:51

php mysql - φορμα εισαγωγης στοιχειων

Δημοσίευση από miltiadisf » 15 Νοέμ 2010 22:19

προσπαθω να φτιαξω ενα e-shop. εχω φτιαξει μια forma για την εισαγωγη των στοιχειων απο τους χρηστες που κανουν ενγραφη στο site . χρησιμοποιω το wamp
και ο κωδικας της φορμας ειναι ο εξης:

<html>
<head>
<title> stoixeia xristi </title>
</head>
<body>

<form name="form1"action="register.php"onsubmit="return validate();method="post">
FIRSTNAME: <br>
<input type="text"name="firstname"size="30"> <br>
LASTNAME:<br>
<input type="text"name="lastname"size="30"><br>
EMAIL:<br>
<input type="text"name="email"size="30"><br>
COUNTRY:<br>
<input type="text"name="country"size="30"><br>
T.K:<br>
<input type="text"name="T.K"size="30"><br>
PHONE:<br>
<input type="text"name="phone"size="30"><br>
<br>
<input type="submit" value="submit"/>


</form>

</body>
</html>

απο εδω και κατω τι κανω για να παιρνει αυτα τα στοιχεια η βαση μου ? πιος ειναι ο κωδικας? τι πραιπει να γραψω μεσα στο register.php ?????????

help!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

php mysql - φορμα εισαγωγης στοιχειων

Δημοσίευση από cpulse » 15 Νοέμ 2010 23:09

Σε πρώτη φάση πρέπει να γράψεις σωστά τα HTML. Μετά τα " πρέπει να αφήνεις κενά. Και όταν ανοίγεις double quotes " μετά πρέπει να προσέχεις να τα κλείνεις.

Δηλαδή αυτό
<form name="form1"action="register.php"onsubmit="return validate();method="post">

Μόνο έτσι θα δουλέψει
<form name="form1" action="register.php" onsubmit="return validate();" method="post">

Σε δεύτερη φάση πρέπει να μάθεις πρώτα τα βασικά. Δεν θα βρείς κάποιον να απαντήσει σε ένα γενικό ερώτημα. Θα βρείς πολλούς αν θες να σου διευκρινήσουν ένα εξειδικευμένο ερώτημα

Μια καλή αρχή ειναι τα PHP basics στα tutorials αυτής της ενότητας
http://www.freestuff.gr/tutorials/f/27/ ... 3%EC%FC%F2

miltiadisf
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 28 Ιουν 2010 13:51

php mysql - φορμα εισαγωγης στοιχειων

Δημοσίευση από miltiadisf » 15 Νοέμ 2010 23:38

εξιδικευμενα ρωταω πως κανω συνδεση με την βαση μου??? ονομα της βασης eshop_database πινακας users

και πως αποστελω τα στοιχεια στον πινακα μου???????

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

php mysql - φορμα εισαγωγης στοιχειων

Δημοσίευση από Khronos » 16 Νοέμ 2010 00:16

Αντίθετα αυτά που ρωτάς είναι πολύ γενικά...
Διάβασε πρώτα μερικά tutorials και απο δώ και αν έχεις ακόμα απορίες, εδώ είμαστε.

http://www.w3schools.com

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

php mysql - φορμα εισαγωγης στοιχειων

Δημοσίευση από cpulse » 16 Νοέμ 2010 00:16


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες