Πως μορφοποιώ έναν αριθμό με διαχωριστικό χιλιάδων ?

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πως μορφοποιώ έναν αριθμό με διαχωριστικό χιλιάδων ?

Δημοσίευση από dpa » 17 Νοέμ 2010 18:06

Παιδιά ξέρει κάποιος καμιά συνάρτηση που να μορφοποιεί έναν αριθμό με διαχωριστικό χιλιάδων και να εμφανίζει και 2 δεκαδικά ????

Ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πως μορφοποιώ έναν αριθμό με διαχωριστικό χιλιάδων ?

Δημοσίευση από fafos » 17 Νοέμ 2010 18:09

Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πως μορφοποιώ έναν αριθμό με διαχωριστικό χιλιάδων ?

Δημοσίευση από dpa » 17 Νοέμ 2010 18:45

χαχαχαχαχαχ
χαχαχα

ευχαριστώ

τι γνώριζα την number_format() αλλά δεν ήξερα ότι έπερνε και 3 όρισμα.

χαχαχαχα

ευχαριστώ φίλε

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες