[solved] Πρόβλημα με εισαγωγή δεδομένων

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

[solved] Πρόβλημα με εισαγωγή δεδομένων

Δημοσίευση από fafos » 20 Νοέμ 2010 21:16

esy grafeis oti "skaei" o server apo tis polles eggrafes.. apo ti skaei? apo thn zesth?


dokimase afhnontas mono to mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

[solved] Πρόβλημα με εισαγωγή δεδομένων

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 20 Νοέμ 2010 21:28

Η φόρμα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form enctype="multipart/form-data" action="upload_entry.php" method="post">
		<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="25000000">
		<table width="100%" border ="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
			<tr>
				<td width="100%">&nbsp;</td>
			</tr>
			<tr>
				<td width="100%" class="titles">&nbsp;&nbsp;&nbsp;Επιλογή Αρχείου &#40;μέγιστο μέγεθος 25Mb&#41;&#58;</td>
			</tr>
			<tr>
				<td width="100%">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input name="userfile" type="file" value="Αναζήτηση" size="80"></td>
			</tr>
			<tr>
				<td width="100%">&nbsp;</td>
			</tr>
			<tr>
				<td width="100%">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input name="reset"type="reset" value="Καθαρισμός Πεδίων"></td>
			</tr>
			<tr>
				<td width="100%">&nbsp;</td>
			</tr>
			<tr>
				<td colspan = "2" align="left">&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input type = "submit" value = "Αποστολή Αρχείου"></td>
			</tr>
			<tr>
				<td width="100%">&nbsp;</td>
			</tr>
		</table>
      <input type="hidden" name="t" value="<?php echo trim &#40;stripslashes &#40;$_GET&#91;"t"&#93;&#41; &#41;;?>" />
	</form>
Και το script που κάνει το upload.

Κώδικας: Επιλογή όλων

//******************************************************************//
//---CHECK EXTENSION FILE
//******************************************************************//
require &#40;"backing_files/upload_extensions.php"&#41;;





//******************************************************************//
//---DECLARE VARIABLES
//******************************************************************//
//userfile -> UPLOADED IMAGE's NAME
$t = trim &#40;stripslashes &#40;$_POST&#91;"t"&#93;&#41; &#41;;
$userfile = $_POST&#91;"userfile"&#93;;




//******************************************************************//
//---CHECKS FOR FILE TO BE UPLOADED
//******************************************************************//
//---CHECK IF FILE IS SELECTED
		if &#40;$_FILES&#91;'userfile'&#93;&#91;'tmp_name'&#93; == ""&#41;	&#123;
			?><p align="center" class="titles">Πρέπει να επιλέξετε Αρχείο.<br>
			<a href="javascript&#58;history.back&#40;-1&#41;;">Δοκιμάστε πάλι.</a></p><?php
			exit;
		&#125;
//---IF NOT TXT STOP UPLOADING
		if &#40;&#40;$extension != "txt"&#41; &#41;	&#123;
			?><p align="center" class="titles">Θα πρέπει να επιλεγεί αρχείο με κατάληξη .txt<br><a href="javascript&#58;history.back&#40;-1&#41;;">Δοκιμάστε πάλι.</a></p><?php
			exit;
		&#125;
//---CHECK FOR SIZE
		clearstatcache&#40;&#41;;
		if &#40;filesize &#40;$_FILES&#91;'userfile'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;&#41; == "0"&#41;	&#123;
			?><p align="center" class="titles">Το αρχείο έχει μηδενικό μέγεθος ή δεν έχετε επιλέξει αρχείο.<br>
			<a href="javascript&#58;history.back&#40;-1&#41;;">Δοκιμάστε πάλι.</a></p><?php
			exit;
		&#125;
		else	&#123;
			?><p align="center" class="titles">Μέγεθος αρχείου&#58;&nbsp;<?php echo ceil &#40;filesize &#40;$_FILES&#91;'userfile'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;&#41; / 1024&#41;;?>Kb <br></p><?php
		&#125;
//---CHECK IF IT IS TOO BIG
		if &#40;filesize &#40;$_FILES&#91;'userfile'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;&#41; > 25000000&#41; &#123;
			?><p align="center" class="titles"><font color="#ff0000">Το αρχείο είναι πολύ μεγάλο. Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος είναι 25Mb</font><br>
			<a href="javascript&#58;history.back&#40;-1&#41;;">Δοκιμάστε πάλι.</a></p><?php
			exit;
		&#125;

//******************************************************************//
//---END OF CHECKS FOR FILE TO BE UPLOADED
//******************************************************************//




//******************************************************************//
//---UPLOAD FILE
//******************************************************************//
//---DEFINE STORE DIR
		$uploaddir = $_SERVER&#91;'DOCUMENT_ROOT'&#93;."/uploads/";

//---UPLOAD FILE
		$uploadfile = $uploaddir . basename&#40;$_FILES&#91;'userfile'&#93;&#91;'name'&#93;&#41;;
//---MOVE FILE INTO DEFINED DIRECTORY
		if &#40;move_uploaded_file&#40;$_FILES&#91;'userfile'&#93;&#91;'tmp_name'&#93;, $uploadfile&#41;&#41;	&#123;
			$file = $uploadfile;
			header &#40;"Location&#58;import.php?file=".$file."&t=".$t.""&#41;;
		&#125;
		else	&#123;
			?><p align="center" class="titles">Το ανέβασμα του αρχείου απέτυχε.<br><br>
			<a href="javascript&#58;history.back&#40;-1&#41;;">Δοκιμάστε πάλι</a></p><?php
//---FREE RESULTS OF QUERY1
			mysql_free_result&#40;$result&#41;;
			exit;
		&#125;
//******************************************************************//
//---END OF UPLOAD FILE
//******************************************************************//
Το δείγμα στο στέλνω με pm μη τυχόν και υπάρξει κανένα πρόβλημα...

Επειδή σε βλέπω πως το έχεις πάρει πολύ πατριωτικά παράτατο.
Σάββατο βράδυ είναι, άντε να κατεβάσεις καμμιά μπύρα.
Κι αύριο μέρα είναι.


@fafos: οχι ρε συ :D :D :D
memory exhausted και τέτοια
Εχω δοκιμάσει κι αυτό που λες και πολλά άλλα ακόμα αλλά τίποτα.

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

[solved] Πρόβλημα με εισαγωγή δεδομένων

Δημοσίευση από gvre » 20 Νοέμ 2010 21:37

Εδώ στην Κρήτη πίνουμε ρακές :). Έχεις pm.

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

[solved] Πρόβλημα με εισαγωγή δεδομένων

Δημοσίευση από Khronos » 21 Νοέμ 2010 04:44

gvre έγραψε:Εδώ στην Κρήτη πίνουμε ρακές :). Έχεις pm.
+1

Για του λόγου το αληθές μιλάει η ώρα! ;)

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

[solved] Πρόβλημα με εισαγωγή δεδομένων

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 21 Νοέμ 2010 11:13

Μάλλον θα έπρεπε να αρχίσω κι εγώ τις ρακές γιατί τα λάθη που έκανα ήταν ηλίθια.
Ευτυχώς που τα βρήκε το παληκάρι ο gvre.

Η μετατροπή του αρχείου σε utf8 γινόταν δύο φορές στο σημείο που ο χρήστης αποφάσιζε να σβήσει τα παλιά δεδομένα και να καταχωρήσει τα νέα.
Τελικά μπήκε στο upload του αρχείου και ησυχάσαμε.

Επίσης ένα παραπανίσιο mysql_query($query1_2) δημιουργούσε κι αυτό πρόβλημα αφού έτρεχε πάλι ένα query που είχε ήδη εκτελεστεί.


Ευχαριστώ για άλλη μια φορά το forum. :pint: :pint: :pint:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες