ο localhost δε φορτώνει

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
vril
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2010 16:27

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από vril » 24 Νοέμ 2010 16:30

Εγκατέστησα το wamp και παρόλο που ρύθμισα τον apache server να "ακούει" σε ανοικτό port, ο localhost δε φορτώνει! Τι μπορεί να φταίει;

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Νοέμ 2010 18:05

Το wampapache (ή κάπως έτσι) service το έχεις ξεκινήσει;

vril
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2010 16:27

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από vril » 24 Νοέμ 2010 18:10

Ναι. Πατώ "start all services".

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Νοέμ 2010 18:33

Τότε πάτα στο Test Port 80 για να επιβεβαιώσεις ότι τρέχει.

Άβαταρ μέλους
Sermac
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Σεπ 2007 21:08

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από Sermac » 24 Νοέμ 2010 18:45

Αν έχεις ανοιχτό Skype, κλείστο.
Εικόνα

vril
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2010 16:27

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από vril » 24 Νοέμ 2010 21:00

dva_dev έγραψε:Τότε πάτα στο Test Port 80 για να επιβεβαιώσεις ότι τρέχει.
Το port 80 δεν είναι ανοικτό. Αντ' αυτού το έχω ρυθμίσει σε άλλο που είναι.

nbc
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 526
Εγγραφή: 05 Σεπ 2009 20:12
Επικοινωνία:

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από nbc » 24 Νοέμ 2010 21:29

Εισάγεις "http://localhost:άλλοport/" ;

vril
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2010 16:27

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από vril » 25 Νοέμ 2010 01:28

nbc έγραψε:Εισάγεις "http://localhost:άλλοport/" ;
Ναι.

vril
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2010 16:27

ο localhost δε φορτώνει

Δημοσίευση από vril » 25 Νοέμ 2010 02:14

Εντέλει το βρήκα. Ήθελε εγκατάσταση ο apache. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Κατά την εγκατάσταση του joomla, εμφανίζει το σφάλμα "Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL". Σημειωτέο ότι έχω ρυθμίσει και πάλι το MySql σε ανοικτό port.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες