Πρόβλημα με imagejpeg() - επιστρέφει αλφαριθμητικό not image

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
g_p
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 28 Μάιος 2010 12:43

Πρόβλημα με imagejpeg() - επιστρέφει αλφαριθμητικό not image

Δημοσίευση από g_p » 27 Νοέμ 2010 23:45

παιδια γεια σας,

έχω φτιάξει ένα τεστ πρόγραμμα php με το οποιο δημιουργώ ένα image.
στον υπολογιστή μου τρεχει μια χαρα,οταν το ανεβάζω στον server δεν τρέχει...και απλά παράγει ένα αλφαριθμητικό με το όνομα του αρχειου php,
μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις του apache στον server??

ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με imagejpeg() - επιστρέφει αλφαριθμητικό not image

Δημοσίευση από cpulse » 28 Νοέμ 2010 21:01

Έλεγξε πρώτα αν υπάρχουν λάθη. Κάνε comment out το imagejpeg() για να δεις αν θα βγάλει errors.

Αν δεν έχεις errors τότε πριν το imagejpeg() γράψε

header('Content-type: image/jpeg');

g_p
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 28 Μάιος 2010 12:43

Πρόβλημα με imagejpeg() - επιστρέφει αλφαριθμητικό not image

Δημοσίευση από g_p » 29 Νοέμ 2010 12:29

cpulse έγραψε:Έλεγξε πρώτα αν υπάρχουν λάθη. Κάνε comment out το imagejpeg() για να δεις αν θα βγάλει errors.

Αν δεν έχεις errors τότε πριν το imagejpeg() γράψε

header('Content-type: image/jpeg');
ευχαριστώ για την απάντηση, το έχω ήδη κάνει αλλά πάλι
μου παράγει ένα image το οποίο περιέχει το link του test αρχείου πχ http://localhost/tools/test.php

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με imagejpeg() - επιστρέφει αλφαριθμητικό not image

Δημοσίευση από fafos » 29 Νοέμ 2010 16:01

einai energopoihmenh h GD? dose ton kodika thn metatrophs se image..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

g_p
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 28 Μάιος 2010 12:43

Πρόβλημα με imagejpeg() - επιστρέφει αλφαριθμητικό not image

Δημοσίευση από g_p » 30 Νοέμ 2010 00:30

fafos έγραψε:einai energopoihmenh h GD? dose ton kodika thn metatrophs se image..
πως καταλαβαινω αν ειναι ενεργοποιημενη η gd??

τρέχω έναν κώδικα όπως στη σελιδα http://php.net/manual/en/function.imagejpeg.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
// Create a blank image and add some text
$im = imagecreatetruecolor&#40;120, 20&#41;;
$text_color = imagecolorallocate&#40;$im, 233, 14, 91&#41;;
imagestring&#40;$im, 1, 5, 5,  'test test test test ', $text_color&#41;;

// Set the content type header - in this case image/jpeg
header&#40;'Content-type&#58; image/jpeg'&#41;;

// Skip the filename parameter using NULL, then set the quality to 75%
imagejpeg&#40;$im, NULL, 75&#41;;

// Free up memory
imagedestroy&#40;$im&#41;;


?>

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με imagejpeg() - επιστρέφει αλφαριθμητικό not image

Δημοσίευση από cpulse » 30 Νοέμ 2010 01:05

Γράψε σε ένα .php αρχείο

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php phpinfo&#40;&#41;; ?>
Και άνοιξε το με τον browser και ψάξε για "GD"

g_p
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: 28 Μάιος 2010 12:43

Πρόβλημα με imagejpeg() - επιστρέφει αλφαριθμητικό not image

Δημοσίευση από g_p » 02 Δεκ 2010 11:44

Σας ευχαριστώ τελικά αυτό ήτανε

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης