[Ερώτιση]Σχετικά με τα dynamic signature/signature με stats

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ellinaras007
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2010 12:34
Επικοινωνία:

[Ερώτιση]Σχετικά με τα dynamic signature/signature με stats

Δημοσίευση από ellinaras007 » 04 Δεκ 2010 15:19

Καλησπέρα σε ολους. Θα ήθελα να ρωτισω πως μπορω να κάνω ένα signature σαν και αυτο. http://www.crossfire-germany.eu/API/sig ... sn=4493290. Είδα πως θέλει PHP και γιαυτό είπα να κάνω topic εδω. Ειμαί new εδω και αν ειμαι σε λαθος section παρακαλώ move it . !!! ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
Pavel
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1046
Εγγραφή: 08 Αύγ 2003 00:05
Τοποθεσία: UK

[Ερώτιση]Σχετικά με τα dynamic signature/signature με stats

Δημοσίευση από Pavel » 04 Δεκ 2010 15:52

Μπορείς να ψάξεις για "php dynamic image creation" και θα βρεις μπόλικα.

Πχ http://devzone.zend.com/article/1269
Εσύ είσαι τρελός.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

[Ερώτιση]Σχετικά με τα dynamic signature/signature με stats

Δημοσίευση από vassilism » 05 Δεκ 2010 23:49

Ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι το παρακάτω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
header&#40;"Content-type&#58; image/jpeg"&#41;; 
$text = "To keimeno sou edw";
//Image
$image = imagecreatefromjpeg&#40;"i fotografia sou.jpg"&#41;;
//imagecolorallocate&#40;$image, R, G, B&#41; in HEX values
$font_black = imagecolorallocate&#40;$image, 2, 1, 8&#41;;
//&#40;$image, fontsize, rightindent, downindent, data, txtcolour&#41;
imagestring&#40;$image, 5, 5, 25, $text, $font_black&#41;;

imagejpeg&#40;$image&#41;;
imagedestroy&#40;$image&#41;;
?>
Αν θες μπορείς να βάλεις και ένα αρχείο .htaccess και με rewriterulls να μετονομάσεις το αρχείο php σε αρχείο εικόνας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες