Πρόβλημα με include σε ajax

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με include σε ajax

Δημοσίευση από dpa » 07 Δεκ 2010 21:25

Παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.

Όταν χρησιμοποιώ ajax με την εντολή του Jquery

Έχω 2 αρχεία το ένα είναι το test.php και το άλλο το data.php

Όταν κάνω κλικ σε ένα button φορτώνω με ajax δεδομένα από την βάση.

το πρόβλημα μου είναι ότι στο αρχείο data.php έχω ένα include('conn.php');
για την σύνδεση με την βάση, στον Mozilla και στον chrome είναι όλα ΟΚ στον ΙΕ όμως δεν εμφανίζονται τα δεδομένα από την βάση.

Αν όμως αφαιρέσω το include('conn.php');

και βάλω απ' ευθείας τον κώδικα σύνδεσης είναι ΟΚ σε όλους του browser.

@ $db = new mysqli('localhost','root','','customers');
if( mysqli_connect_errno() ) {
echo 'Error: Αδύνατη σύνδεση στην βάση';
exit;
}


Δεν μπορώ όμως να πάω να αλλάζω τα στοιχεία σύνδεσης στο κάθε αρχείο ξεχωριστά


Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ????

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με include σε ajax

Δημοσίευση από dimsis » 08 Δεκ 2010 09:57

Κάνε ένα rar database και κώδικα και ανέβασε το να το δούμε.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με include σε ajax

Δημοσίευση από dpa » 08 Δεκ 2010 10:45

Επισυνάπτω τα αρχεία παιδιά βοήθεια !!!!!


Μέσα στον φάκελο έχω ένα αρχείο test.php, data.php, conn.php, database.sql και 2 screenshot από τον internet explorer.


Μέσα στο αρχείο data.php επάνω έχω αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

include_once('conn.php');

					/*
					@ $db = new mysqli('localhost','root','','test_data');
					$db->query("SET NAMES 'utf8'");
					$db->query("SET COLLATION_CONNECTION=utf8");
					$db->query("SET CHARACTER_SET_CLIENT=utf8");
					$db->query("SET CHARACTER_SET_RESULTS=utf8");
					if( mysqli_connect_errno() ) {
						echo 'Error: Αδύνατη σύνδεση στην βάση';
						exit;
					} */
Δοκιμάστε να ανοίξετε το αρχείο test.php με IE θα δείτε ότι δεν εμφανίζει δεδομένα.
Αν μετά αφαιρέσετε το include και τα σχόλια από τον παραπάνω κώδικα σύνδεση θα δείτε ότι θα δουλέψει.

Φάφο φίλε βοήθειαααααα
Συνημμένα
JqueryTest_IE2.zip
(141.54 KiB) Μεταφορτώθηκε 112 φορές

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με include σε ajax

Δημοσίευση από dpa » 08 Δεκ 2010 10:46

Επισυνάπτω τα αρχεία παιδιά βοήθεια !!!!!


Μέσα στον φάκελο έχω ένα αρχείο test.php, data.php, conn.php, database.sql και 2 screenshot από τον internet explorer.


Μέσα στο αρχείο data.php επάνω έχω αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

include_once('conn.php');

					/*
					@ $db = new mysqli('localhost','root','','test_data');
					$db->query("SET NAMES 'utf8'");
					$db->query("SET COLLATION_CONNECTION=utf8");
					$db->query("SET CHARACTER_SET_CLIENT=utf8");
					$db->query("SET CHARACTER_SET_RESULTS=utf8");
					if( mysqli_connect_errno() ) {
						echo 'Error: Αδύνατη σύνδεση στην βάση';
						exit;
					} */
Δοκιμάστε να ανοίξετε το αρχείο test.php με IE θα δείτε ότι δεν εμφανίζει δεδομένα.
Αν μετά αφαιρέσετε το include και τα σχόλια από τον παραπάνω κώδικα σύνδεση θα δείτε ότι θα δουλέψει.

Φάφο φίλε βοήθειαααααα
Συνημμένα
JqueryTest_IE2.zip
(141.54 KiB) Μεταφορτώθηκε 125 φορές

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με include σε ajax

Δημοσίευση από dimsis » 08 Δεκ 2010 12:26

Βγάλε το header('Content-type: text/html; charset=utf8'); από το conn.php και δουλεύει αλλά βάλε και ένα doctype που δεν έχεις στην test.php

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με include σε ajax

Δημοσίευση από dpa » 08 Δεκ 2010 12:31

Σας ευχαριστώ πολύ όλους να είστε καλά.

Ναι είναι ΟΚ και δουλεύει

Ευχαριστώ

Να σου πω μέσα στο data.php έχω κώδικα για σελιδοποίηση.

Αν έχω όμως 500 σελίδες μου εμφανίζει όλους του αριθμούς, Θέλω να το κάνω όπως η google να εμφανίζει 10 κάθε φορά.

Πως θα το κάνω ???

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με include σε ajax

Δημοσίευση από dimsis » 08 Δεκ 2010 12:44

δες αυτό το παράδειγμα:
http://www.woot.gr/pg/links_insert/
από το post
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?p=443166

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με include σε ajax

Δημοσίευση από dpa » 08 Δεκ 2010 12:47

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ

Ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες