Αναζήτηση αποστολής / Courier TrackTrace

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
IzMbit
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 17 Ιαν 2009 16:23

Αναζήτηση αποστολής / Courier TrackTrace

Δημοσίευση από IzMbit » 08 Δεκ 2010 11:55

Καλημέρα, προσπαθώ να φτιάξω ένα script που ο χρήστης θα δηλώνει σε ένα field τον αριθμό αποστολής. Τo script εκείνο θα το βάζει στη θέση του NUMBER http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx?track=NUMBER και θα διαβάζει το id="ctl00_ContentPlaceHolder1_trackUpdatePanel" απο την σελίδα της courier και θα το εμφανίζει στην δική μου. κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ?

ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Αναζήτηση αποστολής / Courier TrackTrace

Δημοσίευση από burnmind » 08 Δεκ 2010 16:07

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως παρέχουν κάποιο API;

Από εκεί και πέρα, για να το κάνεις μόνος σου (ψάξε αν επιτρέπεται να το κάνεις):

(δίνω μια λογική μόνο κι αυτό στα πολύ γρήγορα)

Από τη φόρμα σου, παίρνεις τον αριθμό αποστολής, ας πούμε στη μεταβλητή $trackingID και δημιουργείς το τελικό url:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$url = "http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx?track=$trackingID";
Έπειτα, "τραβάς" το response του url με τη cURl.

Για να πάρεις το περιεχόμενο του id που θέλεις, δες εδώ ή/και εδώ (υπάρχουν κι άλλοι τρόποι).

IzMbit
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 17 Ιαν 2009 16:23

Αναζήτηση αποστολής / Courier TrackTrace

Δημοσίευση από IzMbit » 09 Δεκ 2010 09:04

burNMind έγραψε:Δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως παρέχουν κάποιο API;

Από εκεί και πέρα, για να το κάνεις μόνος σου (ψάξε αν επιτρέπεται να το κάνεις):

(δίνω μια λογική μόνο κι αυτό στα πολύ γρήγορα)

Από τη φόρμα σου, παίρνεις τον αριθμό αποστολής, ας πούμε στη μεταβλητή $trackingID και δημιουργείς το τελικό url:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$url = "http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx?track=$trackingID";
Έπειτα, "τραβάς" το response του url με τη cURl.

Για να πάρεις το περιεχόμενο του id που θέλεις, δες εδώ ή/και εδώ (υπάρχουν κι άλλοι τρόποι).
γιατί να μην επιτρέπετε? :o

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες