Πρόβλημα με forum phpbb2 και αποστολή mail

Μια περιοχή για το phpBB, την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για forums

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
tzitzikas
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2005 13:03

Πρόβλημα με forum phpbb2 και αποστολή mail

Δημοσίευση από tzitzikas » 08 Δεκ 2010 16:34

Καλησπέρα. Εχω ενα forum phpbb2 . Εχω ενεργοποιησει να ενεργοποιώ τους χρήστες που κάνουν εγγραφή μέσω του email που στελνεται σε μένα οταν καποιος κάνει εγγραφή. Δουλευε μια χαρά και ξαφνικά σταμάτησε να μου ερχεται μαιλ καθε φορα που γραφετε καποιος, εδω και 2 μερες. Δοκιμασα και με άλλο μαιλ αλλα τίποτα. τι μπορει να φταίει.
Να συμπληρώσω οτι επειδή ειχα πολλές σπαμ εγραφφές πριν ακαν μήνα έβαλα κωδικα με αντι-σπαμ ερωτηση. οι εγγραφες μεχρι τοτε ειχαν φτασει τισ 8000 απο τα πολλα σπαμ, με την αντι-σπαμ ερωτηση εστρωσε το θεμα. τις σπαμ εγγραφές πως μπορω να τις σβήσω εύκολα?
το control panel δεν βλεπω να εχει τετοια επιλογή.
ευχαριστω προκαταβολικά

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με forum phpbb2 και αποστολή mail

Δημοσίευση από CyberCr33p » 08 Δεκ 2010 18:56

Για το ότι δεν στέλνει e-mail για ενεργοποίηση, εφόσον δεν έκανες εσύ κάποια ρύθμιση που να το απενεργοποίησε προτείνω να επικοινωνήσεις με το webhost σου ώστε να κοιτάξει και στα logs του mail-server για το τι γίνεται.

Απάντηση

Επιστροφή στο “phpBB”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες