μηχανισμός κινούμενου κειμένου - οριζόντια

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
heavyaris
Δημοσιεύσεις: 295
Εγγραφή: 15 Απρ 2008 21:31

μηχανισμός κινούμενου κειμένου - οριζόντια

Δημοσίευση από heavyaris » 13 Δεκ 2010 13:29

παιδια, ψάχνω ένα μηχανισμό κινούμενου κειμένου, αλλά πρέπει προσαρμόσω το script να διαβάζει απο κάποιο πεδίο βάσης.
έχει κανείς κάποια ιδέα που μπορώ να το βρώ;
ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

μηχανισμός κινούμενου κειμένου - οριζόντια

Δημοσίευση από dimsis » 13 Δεκ 2010 19:03

Μια περίπτωση είναι να βάλεις το HTML tag <marquee> να τραβάει τιμή από ένα string που θα έχει πάρει τιμή από ένα query που θα τρέξεις.

π.χ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<?php
$mysql_host = "localhost";
$mysql_username = "root";
$mysql_password = "";
$mysql_database = "h_databas_sou";

mysql_connect&#40;$mysql_host,$mysql_username,$mysql_password&#41; or
die&#40;"Error connecting to Database! Please Try again.
" . mysql_error&#40;&#41;&#41;;
mysql_select_db&#40;$mysql_database&#41; or die&#40;"Cannot select database! Please Try again.
" . mysql_error&#40;&#41;&#41;;
	$result = mysql_query&#40;"SELECT * FROM gallery ORDER BY id"&#41;;
?>
<marquee truespeed=1 direction="up" scrollamount=1  scrolldelay=90 loop=0 style="width&#58;500px; height&#58;20px;" onmouseover="this.stop&#40;&#41;;" onmouseout="this.start&#40;&#41;;">
<?php   
while&#40;$row = mysql_fetch_assoc&#40;$result&#41;&#41; &#123;
 ?>
<p>
  <?php   
   echo $row&#91;'image_name'&#93;;	
	?>
</p>
<?php &#125;  ?>
</marquee>
</body>
</html>

heavyaris
Δημοσιεύσεις: 295
Εγγραφή: 15 Απρ 2008 21:31

μηχανισμός κινούμενου κειμένου - οριζόντια

Δημοσίευση από heavyaris » 15 Δεκ 2010 19:02

ευχαριστώ πολύ, τελικά απο ότι κατάλαβα, το marquee παράγει κείμενο που δεν "scrolla-ρει" πολύ ομαλά και ψάχνω κάτι σε javascript...


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης