Επικρατουσα τιμη σε προγραμμα!

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gt1983
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2010 20:31

Επικρατουσα τιμη σε προγραμμα!

Δημοσίευση από gt1983 » 14 Δεκ 2010 10:50

Και γραφω λοιπον:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <time.h>

int main(int argc, char *argv[])
{
int pin[30];
int i;
srand (time(NULL));


for (i=0;i<10;i++){
pin=rand () %30+1;
printf ("%d\n",pin);

}


Αλλα πως βγαζω ποια εμφανιζεται περισσοτερο?

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Επικρατουσα τιμη σε προγραμμα!

Δημοσίευση από virxen75 » 14 Δεκ 2010 14:11

επειδή το γεμίζεις τυχαία ενδέχεται να υπερισχύουν 2-3 ..ν τιμές και όχι μία
ή ακόμα και όλες

Κώδικας: Επιλογή όλων

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <time.h>

int main&#40;int argc, char *argv&#91;&#93;&#41;&#123;
int pin&#91;10&#93;;//error 1
int sixnotita&#91;31&#93;=&#123;0&#125;;
int i,max=-1;
srand &#40;time&#40;NULL&#41;&#41;;
for &#40;i=0;i<10;i++&#41;&#123;
    pin&#91;i&#93;=rand&#40;&#41;%30+1;
    sixnotita&#91;pin&#91;i&#93;&#93;++;
    if &#40;sixnotita&#91;pin&#91;i&#93;&#93;>max&#41;
        max=sixnotita&#91;pin&#91;i&#93;&#93;; 
    printf &#40;"%d\n",pin&#91;i&#93;&#41;;
&#125; 
if &#40;max>1&#41;&#123;
    for &#40;i=1;i<31;i++&#41;&#123;
        if &#40;sixnotita&#91;i&#93;==max&#41;
            printf&#40;"\n to noumero pou emfanizetai pio poli einai to %d , %d fores",i,max&#41;;
    &#125;       
&#125;else
    printf&#40;"\n ola ta noumera emfanizontai idies fores"&#41;;
getchar&#40;&#41;;
return 0;
&#125;


Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες