Έπειτα από αίτηση εμφάνιση εικόνας....

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
servetas
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: 01 Φεβ 2010 15:08
Επικοινωνία:

Έπειτα από αίτηση εμφάνιση εικόνας....

Δημοσίευση από servetas » 20 Δεκ 2010 17:05

Καλησπέρα σας,
έχω δημιουργήσει μια αίτηση στο site μου όπου ο καθένας συμπληρώνει κάποια πεδιά από τα οποία οι πληροφορίες μετά πάνε στην database. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα πεδίο Logo στο οποίο καταχωρούν ένα λινκ..... Αυτό που θέλω να κάνω είναι αυτό (Logo) να εμφανίζετε σαν εικόνα μετά μέσα στην σελίδα μου.....ο κώδικας του export από την database είναι ο εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$sql="SELECT * FROM virtualairline";
$result=mysql_query&#40;$sql&#41;;

while &#40;$row = mysql_fetch_assoc&#40;$result&#41;&#41;
&#123;
 echo " ".$row&#91;'Logo'&#93;." <br>
 ".$row&#91;'VAName'&#93;."<br>
 <strong>VA Description&#58;</strong> ".$row&#91;'VADescription'&#93;." <br/> 
 <strong> VA Wesbite&#58;</strong>".$row&#91;'VAWebsite'&#93;."<br>
 <strong> CEO's Name&#58;</strong>".$row&#91;'CEOsName'&#93;."
 ";
&#125;
?>
το θέμα μας είναι ότι στο πεδίο logo θέλω να δείχνει την εικόνα και όχι το λινκ........Database connection υπάρχει στην αρχή του κώδικα (μην ανησυχείτε) με αυτόν τον τρόπο

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php include&#40;'config.php'&#41;; ?>
Θα το πρότεινα ανεπιφύλαχτα!!

Είδα και το άλλο θέμα που υπάρχει αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη!!!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Έπειτα από αίτηση εμφάνιση εικόνας....

Δημοσίευση από fafos » 20 Δεκ 2010 17:51

html gnorizeis?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

servetas
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: 01 Φεβ 2010 15:08
Επικοινωνία:

Έπειτα από αίτηση εμφάνιση εικόνας....

Δημοσίευση από servetas » 20 Δεκ 2010 18:18

όχι πολλά πράγματα.......τα βασικά...τώρα σιγά σιγά μπαίνω στο παιχνίδι του συστήματος και τέτοια! :wink:

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Έπειτα από αίτηση εμφάνιση εικόνας....

Δημοσίευση από fafos » 20 Δεκ 2010 18:23

opos emfanizeis mia eikona me html (<img src="link eikonas">) etsi tha thn emfaniseis kai me thn php.. aplos allazeis to link eikonas me to var pou sou dinei h vash.. kalo einai na mathenoume prota html kai meta na pername se php kai mysql..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

servetas
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: 01 Φεβ 2010 15:08
Επικοινωνία:

Έπειτα από αίτηση εμφάνιση εικόνας....

Δημοσίευση από servetas » 20 Δεκ 2010 19:20

φίλε μου δεν μου κάνει κάτι...αν εννοείς κάτι τέτοιο

Κώδικας: Επιλογή όλων

".$row&#91;'<img src="logo">'&#93;."
μετά δείχνει ένα κενό.........

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Έπειτα από αίτηση εμφάνιση εικόνας....

Δημοσίευση από xultimatex » 20 Δεκ 2010 19:23

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<img src='$row&#91;logo&#93;' />";
EDIT: Spoiler alert!! :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xultimatex την 20 Δεκ 2010 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Έπειτα από αίτηση εμφάνιση εικόνας....

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 20 Δεκ 2010 19:25

Κοντά είσαι :D

Βγάλε το img src έξω από το row.


ΠΣΑΚΣΟΥ :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες