Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

co-co-co-play-D
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 29 Δεκ 2010 21:39

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από co-co-co-play-D » 30 Δεκ 2010 18:48

Ξερει κανεις μηπως;

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από cpulse » 30 Δεκ 2010 19:05

Δες το link με τα βοηθήματα που σου είπα πιο πριν.

co-co-co-play-D
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 29 Δεκ 2010 21:39

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από co-co-co-play-D » 31 Δεκ 2010 00:43

Μια ερωτηση παιδια πως μπορω να τοποθετησω σε μια μεταβλητη μια τιμη ενος field του πινακα της βασης δεδομενω της mysql.
Μηπως ξερει κανεις;

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από dva_dev » 31 Δεκ 2010 00:58

Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την mysql_fetch_array.

co-co-co-play-D
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 29 Δεκ 2010 21:39

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από co-co-co-play-D » 31 Δεκ 2010 02:56

Τι παραμετρους παιρνει;

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από cpulse » 31 Δεκ 2010 03:08

Θα πηγαίνεις στο http://www.php.net και θα γράφεις στο τέλος το όνομα της εντολής
http://php.net/mysql_fetch_array

co-co-co-play-D
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 29 Δεκ 2010 21:39

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από co-co-co-play-D » 31 Δεκ 2010 13:16

Πηγα,αλλα δεν το πολυ καταλαβαινω.Ας θεσω λοιπον ενα παραδειγμα.Εχω συνδεθει με την mysql και εχω επιλεξει την database my_game
Εχουμε και λεμε θελω να παρω το value του username που ειναι μεσα στον πινακα users που
ειναι στην database my_game.Τι σκριπτ πρεπει να φτιαξω;

co-co-co-play-D
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 29 Δεκ 2010 21:39

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από co-co-co-play-D » 31 Δεκ 2010 14:12

Παρακαλω αν ξερει καποιος ας απαντησει,γιατι εχω κολησει.

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από dva_dev » 31 Δεκ 2010 14:58

Κοίτα στη σελίδα που ανέφερε ο cpulse το τμήμα examples και το see also.

co-co-co-play-D
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 29 Δεκ 2010 21:39

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από co-co-co-play-D » 31 Δεκ 2010 15:03

Ναι ρε συ,απλα μου λεει τι πααραμετρους πρεπει να βαλω χωρις να μου εξηγει.

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από Khronos » 31 Δεκ 2010 15:12


Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από korgr » 01 Ιαν 2011 11:05

co-co-co-play-D έγραψε:Ναι ρε συ,απλα μου λεει τι πααραμετρους πρεπει να βαλω χωρις να μου εξηγει.

Κώδικας: Επιλογή όλων

$id=$_REQUEST['id'];
$conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die('Error connecting to mysql');
$dbname = 'my_game';
mysql_select_db($dbname);
$result=mysql_query("select `username` from `users` where id='$id'");
$row = mysql_fetch_array($result);
$user = $row['username'];
αλλά χωρίς παρεξήγηση, άστο δεν το έχεις...

co-co-co-play-D
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 29 Δεκ 2010 21:39

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από co-co-co-play-D » 01 Ιαν 2011 12:14

Ναι το ξερω κανω ηλιθιες ερωτησεις γιατι πολυ απλα δεν ειμε γνωστης της php.
Και αυτο που λες ισχυει,ειναι μερικοι που το χουν(οπως εσυ) και μερικοι που δεν το χουν(οπως εγω).
Δεν πειραζει ομως προτιμω να μην το χω και να ξερω να φερομαι καλα σ'αυτους που τωρα μαθαινουν παρα να το χω και να μη ξερω να φερομαι σωστα.
Το χωρις παρεξηγηση τωρα γιατι μπηκε δεν καταλαβα.Αν εγω πω σε καποιον χωρις παρεξηγησει,αλλα εισαι πολυ γαζος δεν θα τον πειραξει νομιζεις;

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από korgr » 01 Ιαν 2011 12:24

Μακάρι να κάνω λάθος, ειλικρινά!
Μπορείς να καταλάβεις και να εξηγήσεις τι έγραψα? Γιατί είναι η Αλφα Βήτα. Αν διάβασες ολόκληρο βιβλίο και δεν κατανοείς κάτι τόσο απλό, τι να πω...

co-co-co-play-D
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 29 Δεκ 2010 21:39

Ας λυθει μια απωρεια ολων μας

Δημοσίευση από co-co-co-play-D » 01 Ιαν 2011 12:42

Δεν σου ειπα οτι κανεις λαθως.Αντιθετα σου ειπα οτι συμφωνω μαζι σου και οτι δεν το χω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης