Με ποιον κωδικα παιζει μουσικη σε ολουσ τουσ browser

Γενικά θέματα και ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, video και ήχου.

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
aimonas2000
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 08 Οκτ 2007 14:06

Με ποιον κωδικα παιζει μουσικη σε ολουσ τουσ browser

Δημοσίευση από aimonas2000 » 07 Ιαν 2011 19:24

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.
Έχω κάνει ένα site και θέλω να παίζει μουσική με το που θα φορτώνει η αρχική σελίδα.
Το site είναι το www.aimonas.com
Έχω βάλει τον κώδικα <bgsound src="ihos.mp3" loop='6'>
αλλα με αυτόν τον κώδικα η μουσική παίζει μόνο στον internet explorer και όχι στους άλλους browser.
Έβαλα και τον κώδικα <embed src="ihos.mp3 autostart=true loop=false
volume=100 width=100 height=100>
<noembed>
<bgsound src="ihos.mp3">
</noembed>
</embed>
αλλά ξανά η μουσική δεν παίζει σε όλλους τους browser;
Ποιός είναι ο σωστός κώδικασ για να παίζει η μουσική σε όλους τους browser;


Απάντηση

Επιστροφή στο “επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες