UPS συμβατό με iMac 24"

Περιοχή για τους Mac και τα MacBook

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από EkLekTos » 12 Ιαν 2011 00:46

Έχω ένα ellipse 500 UPS που χρησιμοποιούσα για το iMac μου αλλά απ'ότι κατάλαβα κάηκε και τωρα το mac το έχω στην πρίζα απευθείας και ψάχνω ένα UPS συμβατό με mac.
Έψαξα κάποια στο skroutz αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι συμβατά με mac και ιδιαίτερα με iMac με τα vatt κλπ...
Πιο χρησιμοποιείτε ή πιο μου προτείνετε;
Ευχαριστώ.
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 12 Ιαν 2011 09:47

Tι εννοεις συμβατο?
εγώ έχω ενα 960Watt (1600VA) και ειναι μια χαρα. ρευμα δεν δινουν τα UPS? χρειαζεται και συμβατοτιτα? Απο οσο ξερω, τα mac έχουν τροφοδοτικα με τις ίδιες τάσεις όπως όλες οι συσκευές.

Εγω αυτο έχω εδω και κάνα 6μηνο:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701651

Εχω επανω εναν iMac, ena pc 500wat, Και μια συστιχία 6 USB HDD.
Νο problemo ως τώρα

Στα ++ οτι έχει απευθειας σουκου μπρίζες επάνω
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3197
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από CyberCr33p » 12 Ιαν 2011 12:49

Εγώ για το iMac έχω ένα APC 550. Δεν έχει σούκου μπρίζες αλλά μπορείς να πάρεις ή να φτιάξεις δικό σου πολύπριζο. Εγώ το συνδέω απευθείας πάνω στο iMac οπότε απλά ένα σωστό καλώδιο χρειάζεται (δεν ξέρω πώς το ζητάς αλλά είναι αυτό που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα για να συνδέσεις μια οθόνη που τράβαγε ρεύμα από τη κεντρική μονάδα του υπολογιστή - εάν δεν κάνω λάθος είχε ήδη μέσα τα καλώδια που χρειάζονταν).

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 12 Ιαν 2011 13:44

Κι εσυ mac?
Σαν πολοι να μαζευτικαμε...

Παντος Εκλεκτε, δε νομιζω να χρειαζεσαι "ειδηκο" ουπς.
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από EkLekTos » 12 Ιαν 2011 17:51

Όταν εννοώ συμβατό εννοώ πως με το που το συνδέσεις το αναγνωρίζει αυτόματα πως έχεις ups και σου βγάζει κάποιες επιλογές, κάπου το είδα διαβάσει...
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 12 Ιαν 2011 21:32

Axa. Θελεις και Software διαχήρηση?
Εγω προσοπικα δεν ξερω κατι, δεν εχω ασχολιθει γιατι δε με ενδιεφερε όταν το πηρα.
Βασικα κιταξες καθολου μεσα στο applestore μήπως εχει κατι?
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από EkLekTos » 12 Ιαν 2011 22:11

Θα ήθελα να είχε και software διαχείρισης αλλά δεν θα σκάσω κιόλας :P
Βρήκα αυτό εδώ, μάλλον απο κει θα το πάρω...
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
geraki
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1404
Εγγραφή: 26 Ιαν 2004 20:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από geraki » 13 Ιαν 2011 01:47

Χωρίς software/drivers θα πρέπει να είσαι πάντα μπροστά στο PC για να το κλείσεις manually όταν κοπεί το ρεύμα. :)
Αν λείπεις, άχρηστο το UPS - θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα όταν πέσει η μπαταρία.
Εικόνα ← Αυτό το έκλεψα απ'τον Eneme.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από EkLekTos » 13 Ιαν 2011 01:55

Έχεις να προτείνεις κάποιο;
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από deninho » 14 Ιαν 2011 01:23

Σίγουρα δεν αναγνωρίζει το MacOS αν είναι συνδεδεμένο το μηχάνημα με "μπαταρία", και να έχει δύο σετ ρυθμίσεων; Ένα για ρεύμα και ένα για μπαταρία;

Όπως κι αν έχει, η APC βγάζει πλέον το PowerChute και για MacOS

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

UPS συμβατό με iMac 24"

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 14 Ιαν 2011 01:52

Μπορει να υσχιει αυτο που λέει ο Διονύσης:
http://www.creativetechs.com/iq/find_ma ... tions.html
Εικόνα
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Mac & MacBook”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης