Αποθήκευση στο αρχείο με τις πληροφορίες bold italics underl

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kelas
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 14 Ιαν 2011 03:28

Αποθήκευση στο αρχείο με τις πληροφορίες bold italics underl

Δημοσίευση από kelas » 15 Ιαν 2011 01:16

θέλω να αποθηκεύσω κείμενο στο αρχείο μορφοποιημένο,δηλαδή με τις
πληροφορίες bold italics underlined, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω...
έφτιαξα ένα μικρό κώδικα που να αποθηκεύει από TextArea κ δεν ξέρω πως να προχωρήσω...

Κώδικας: Επιλογή όλων

 try {
            //choose
            JFileChooser chooser = new JFileChooser();
            int returnVal = chooser.showSaveDialog(null);
            File file = chooser.getSelectedFile();
            String s = jTextArea1.getText();
            
            FileWriter fw = null;
            try {
                fw = new FileWriter(file);
            } catch (IOException ex) {
                Logger.getLogger(MyFileView.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);
            }
            BufferedWriter w = new BufferedWriter(fw);
            w.write(s);
            w.close();
            // TODO add your handling code here:
        } catch (IOException ex) {
            Logger.getLogger(MyFileView.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);
        }

gorgoro
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: 13 Δεκ 2010 14:14

Αποθήκευση στο αρχείο με τις πληροφορίες bold italics underl

Δημοσίευση από gorgoro » 22 Ιαν 2011 18:47

απο οτι ειδα ειναι για καποιο Gui ?? γιατι δεν το βγαζεις σε html εκει ειναι πιο ευκολο
για δοκιμασε
Font plainFont = new Font("Times New Roman", Font.PLAIN, 24);

AttributedString as = new AttributedString(s);
as.addAttribute(TextAttribute.FONT, plainFont);
as.addAttribute(TextAttribute.UNDERLINE, TextAttribute.UNDERLINE_ON, 1,
15

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες